Seydacann Una_Seda evet kesinlikle 🥰inşallah duyalımda hayırlısıyla❤️ Bir yanımda tedirgin açıkcası sizde de varmı tedirginlik olumlu düşünmek lazım tabi ama insan strese giriyor❤️
Una_Seda Seydacann Ben çok pozitif ve gamsız biriyim mesela regl tarihim 7 gün gecikti eşimin ısrarı ile test yaptım bana kalsa yapmazdım çünkü 2 hafta önce ben covidliydim ilaç kullanmadan önce hamile olabilirim dedim kan testi verdim hamile değilmişim ama ilaçları pek içmedim de sadece 2 gün nöbet geçirdim o zaman içtim. İlaçlar geciktirdi zaten kan da da çıkmadı diye pek önemsemedim açıkçası
Sibel93 Busra_korkmazz duam sizinle. 😊 İki kese ikiz o zaman değil mi ondan mı oluyormuş ilk defa duydum bnde
Busra_korkmazz Sibel93 evet ikiz gebelikte cogu kisi kanama yasiyormus.. allah saglikla kucagimiza aldirsin bakalm yarin ikiside dolumu ne blmiorm bazen gelisimi dururmus kesenin biri kaybolurmus.. hayrlisi allahtan
Una_Seda Betull9595 Evet yani bir de çok şükür hiç rahatsızlığım miğde bulantım yok, çalışıyorum ondan mı anlamıyorum acaba evde dursam daha mı çok etkilerini görürdüm,normalde en ufak bir şeye bile miğdesi bulanan haftanın her günü çıkaran biriyim şuan hiçbir miğde bulantım yok 🤔
Una_Seda Seydacann evet eşim hep içti mesela ben bi türlü içemedim canım hiç istemedi bol bol meyve tükettim, rabbim kimseyi hamile haliyle o çaresizliğe düşürmesin inşallah
Duyguogunc tipikbiryayburcu İçimden kız geçiyor ama tabiki de sağlıklı olması çok daha önemli kız erkek fark etmez ilk bebeğim olduğu için ❤️
Sibel93 mhndshnm olmştu canım 3.4 gün sürdü sonra geçti doktorum da yerleşme lekesi dedi gerçekten de öyleymiş
Sibel93 Tayfunkudret benm değil arkdsın öyleymiş de ben 6 haftalık ta gttim kese tek dedi ama sonradan da iki çıkabiliyormuş bnde onu merak ediyorum kontrole 4.5 gün var acaba iki görme ihtimali var mı dye
perilice123 Pinaricoz benim 4+1de gözüküyordu. Bir gün önce de beta yaptırmıştım 532 civarıydı keseyi görünce ikinci betayı istemedi doktorum.
Oziinn 2pati1baby inşallah duyarsın canım kalp atışını 🌸bende 6+5teyim kese bar bebek Yok çok fazla ümitlenme dedi haftaya tekrar gidicem üç ay önce kürtaj oldum çok kötü bi durumdu şimdi de psikoloji kalmadı 😔
Tayfunkudret Sibel93 hiç duymadım öye bişey ama nasip baktın bir muçizeyle olur hayırlısıya bende 7 haftalık hamileyim iki duşum oldu bu üçüncü haftada bir doktor randevu ayarlıyordu gidiyordum şimdide 15 20 sonra ayarladı radevuyu ozamana kadar kalsamı gitsemi bilemedim duşuk riskimde varda Sibel93
sema81 Oykum_06 bende bugün kalp atışını duydum 8+2 haftalıgız rabbim sağlıklı birşekilde kucagimiza almayida nasip etsin inşallah