_ilknurr_ tipikbiryayburcu ; yaa cok sevindim ❤️❤️❤️ En son yorum yazdığımda hamıle değildiniz o zaman sanırım şimdi hatırladım ve cok sevindim 😍hayırlısı olsun ; rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin 🤲🏻❤️🥰
Eyican EylulHifaa aşağısı nemli oldukça bakteri mantar üretimi artıyor. Naylon çamaşırda bu olay çok daha fazla çünkü yeteri kadar hava alamıyor. Ayrıca ütü de yapılması gerekir zaten sonuçta orası bakteriye mantara açık bir yer ve ütü ısıyla çamaşırı daha da temiz hale getiriyor.
Eyican EylulHifaa limonlu su da idrarı daha da sıvılaştırarak sık sık tuvalete gitmenizi sağlar ☺️ İnşallah bir an önce kurtulursunuz 🌸
BurcuG0 -YildizTozu- amin canım ulturasınla baktı değil mi ? Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun hepimize
seydaomer EylulHifaa Paniklemeyin doktorunuz acil olsa yönlendirirdi bencede ama bol su için lütfen ve tuzu tüketmeyin. Benim oğlum 1buçuk yaşındayken protein çıkıyordu yani nefrotik sendrom(idrarda protein kaçağı) ismi. Gözleri bacakları ayakları ödemden sisiyordu 1 haftada 2 kilo almıştı küçücük çocuk ama belki yetişkinlerde farklı seyreden bir rahatsızlıktır geçmiş olsun geçici bir durum zaten biz kortizon tedavisi görmüştük öyle atlattık ama ++++ lardaydı yüksekti çok
EylulHifaa seydaomer anladım canım evet sadece enfeksiyondan kaynaklı dedi doktorum haftaya gittiğimde daha detaylı muayene eder ve daha detaylı konuşur anlatır dediğiniz gibi de acil olsaydı zaten gel mutlaka bugün derdi
Dilan7221 tipikbiryayburcu yaaa inşallah güzel geçer gece uykusuzluk düşünce sıkıntı şimdiden başladı bende zor olduğunu anlatırlar hep
tipikbiryayburcu Dilan7221 Cidden güzel şeyler düşünün güzel şeyler olsun karamsar olmayın bebeğide etkiler
eddaaaa CerKo öyle tabi canım hayırlısıyla az kalmış senin benimde haftaya çarşamba , henüz ne kese gördük ne birşey hayırlısı artık :) benim ara ara akıntıda çizgi şeklinde kan geliyor senin oluyormu ? 🤔🤔
CerKo eddaaaa herhangi bir lekelenme olmadı benim çok şükür aka ilk haftalarda normal deniyor tabi yine de doktora sorman seni rahatlatır bence
Esenesen02121 Esenesen02121 bende erken gebelik testi ile öğrendim benim gibi paniğe kapılma kese için çok bekleyeceğiz moral bozmak yok 😌💐
Damla7272 Benimde 9+3 doktor konusunda çok sıkıntılı geçiyor bebeğimin kalp atışı bı daha duyamadım doktor var dedi ama bana duyurmadı kızlar
tipikbiryayburcu Damla7272 Canım doktor var dediyse sıkıntı yoktur inşallah. İçin rahat değilse başka doktora git bence
eddaaaa Arkadaşlar tahminen 4+6 yız bizde minişimle 🌸 akıntıda çizgi şeklinde kan görüyorum günde iki veya üç kere son iki gündür özellikle , sizler yaşadınızmı ve yaşıyormusunız şuan öyle bir durum ???
Kirmizivosvos tipikbiryayburcu bende sizinle aynı durumdayım ☺️ Çok heyecanlıyım 4+6 yım ilk kez gidicem doktoruma hem kese görüp hem kalp atışı duysam KESK’e ☺️🧡
Kirmizivosvos Kirmizivosvos ay maşallah 🥰 darısı bana cumartesi de ben gidicem inşallah bende görürüm 🧡☺️