nslhnblblky HilalB12 şu mübarek 3 aylar yüzüsü hürmetine Rabbim dileyen, isteyen herkese nasip etsin inşallah🙏
Zehrazortas Merhaba bende 6+3 oldum daha çok yeni keseyi gördü ama kalp atışları henüz duyamadık korkuyorum 😔😢
nslhnblblky Zehrazortas Allah sevincini daim etsin inşallah kalp atımlarını duymayı, kucağına almayı da nasip etsin
edasahbazsahin 2+5 de önce idrar sonra kan testinde hamile olduğumu öğrendim. 4+2 de keseyi gördük. 6+2 de kalp atışlarını dinledik. Şu an 8. Haftamızdayız. Büyüyoruz. Yoğun bulantılarla 🤢🐣
tipikbiryayburcu edasahbazsahin Ooy maşallah 🥰Bulantılar ne zaman başladı? Beni çok korkutuyor o durum 😬
Oykum_06 tipikbiryayburcu 18+3 13 haftalık iken cinsiyetini öğrendim :) ikili ve dörtlü taramalarda bir sıkıntı çıkmadı. İlk gebelik mi ?
tipikbiryayburcu Oykum_06 Maşallah 🥰 Evet benim ilk gebeliğim. İnşallah sıkıntısız devam eder hepimizinki
sema81 Oykum_06 bende bugün kalp atışını duydum 8+2 haftalıgız rabbim sağlıklı birşekilde kucagimiza almayida nasip etsin inşallah
Ceya tipikbiryayburcu bende bugün 11.haftama girdim. 4.haftamda öğrendim çok şükür bulantım olmadı ama aşırı iştah kaybım ve aşırı şişkinliğim var akşamları karnım çatlayacakmış gibi hissediyorum sizde de oluyor mu
Mrv-e0 Ceya bende 11. Haftamdayım aynı sen gibiyim yemek istemiyorum hiç bişey şu bile icesim yok ama sanki çok yemişimde karnım davul gibi olmuş. Öyle hissediyorum
perilice123 Ceya ben de buna ek olarak mide bulantısı da olmuştu. 10+3teyim şuan mide bulantım bitti denebilir ama yemek yedikten sonra aynı dediğiniz gibi şişkinlik ve ara ara iştahsızlık devam.
Kbracan Elfelf475 offf hemde nasıllll yarın 7. Haftaya giricez ve 6+1 de bi başladı bulantı ve istifra sürünüyorum resmen yerlerde yediğim tek şey portakal ve muz şey diyorum eşime ben acıkmayı özledimmmm😅
Hilal1608 Fhatice ben ilk bugun kaç verdim kuzum 1234 cıktı degerim yarın tam 5 haftalık olacagız allah ızın verırse senın kac cıkmıstı
Fhatice Hilal1608 Ben regl olucağım günde test yaptım. Grip oldum ilaç almak istedim önce test yapmak istedim idrar da çıkınca aynı gün kan verdim 248 çıktı. Bugün doktora gittim keseyi de gördü doktor. Bebek için haftaya tekrar gidicem ben Cuma günü tam 5 hafta olucam 🙂
Kbracan tipikbiryayburcu bizde 6+6 yız miniciğiz 😍 çok şükür keseyi gördük haftasıyla uyumlu dedi doktor 8. Haftada kalp atışını duymak için gidicez inşallah 🙏🏻
Mrv-e0 tipikbiryayburcu tipikbiryayburcu bende kese görünmüştü bebiste 7. Haftada kendini göstermişti. 😊
Yasemnkrbulut2311_ Gzde87 ben aslında 2 hafta daha beklemeyi düşünüyordum kendim folik asiti falan kullanıyordum ama sancm olunca gittim kesin bir şey öğrenmek istiyorsan bekle 7.haftayı sancın leken yoksa bekle
Ceya Mrv-e0 folik asitte şişkinlik yapıyormuş aslında. Ben artık kullanmayı bıraktım. Hatta bakliyatta hiç tüketemiyorum kendim pişirip yiyemediğim için ama aşırı gaz ve şişkinliğin önüne geçemiyorum