Aslihan0609 Edali87 bende gordm canim cinsiyeti ilerleyince anlariz dogru mu degil mi ☺️ bi gorelim o zmnlari da
-YildizTozu- Aslihan0609 evet canım bol bol su içtim tuvalete sıkışık girdim karından gördü çok şükür ki 🙏 darısı sana olsun inşallah haber verirsin olur mu
Aslihan0609 -YildizTozu- evt onu biliyorm canim bende sıkışık gitcem hic tutamam ama neyse 🙊 inşallah bende gorebilirm 🤲tabiki haber veririm 😚
Edali87 NurCeren00 hay Allah ya 🤣yani ne bileyim böyle kıza niyetliydimde tabiki saglikli olsun herseyden once
NurCeren00 Edali87 ben bi hafta kız hissediyorum bi hafta erkek. Annelerin hissettiği çıkarmış genelde diyolar ama bizim çocuğun annesi tutarsız 🙈
Sdagnr Benim de 7 haftalık şuan çok başka bi heyecan bu cinsiyetini öğrenmek için sabırsızlanıyorum :))
Ozlmtrn88 tipikbiryayburcu tipikbiryayburcu merhaba ben 8.haftamdayım kalp atışınıda duymak için 7.hafta gittim doktora şükür herşey yolunda darısı tüm yeni hamişlere🥰
Edali87 NurCeren00 ben erkek.olcak galiba diyip kiz olur inşallah der haldeyim cin takvimine bakın orda erkek dedi bana 😬
NurCeren00 Edali87 bana kız dedi çin takvimi 🙈 ay eli yüzü düzgün kaderi güzel sağlıklı olsunlar başka bi şey istemiyorum