Alinamoms minnakveben açlık güzel hatta düşük bile 😊 tokluk önemli olan gerçi o da çıkınca belli olur.
Kayasbht minnakveben canım pek normal değil düşük açlık şekerin . 70-95 arası değer de olmalı açlık şekerinin 70 en alt sınır senin ondan da düşük
Kayasbht Alinamoms açlık şekerinin sınırın altında olması yani düşük olması iyi olduğu anlamına gelmez ki yani sadece yüksek olunca sıkıntı değil düşükte sıkıntı . Değeler 70-95 arası olmalı diyor uzmanlar . Özellikle şeker hastalığında yüksek şekere göre düşük şeker daha risklidir
Alinamoms Kayasbht strese girmişse ve açlıkta üstüne normal yani hemen kaosa girmeye gerek yok diye düşünüyorum. 1 değerle hemen riskli demek yanlış.
Kayasbht Alinamoms hayır bilgi beyan etmenini nesi kaos bu uygulama bunun icin yok mu ? Sadece yanlış yönlendirilmesin diye açıklama yapma gereği duydum
Kayasbht Alinamoms 70 en alt seviye ve bayanın en alttan da 3 kademe aşağı da burada doğru Bilgi verilirse oda ihmal etmez dikkate alır diye düşünüyorum . Bende de var hamilelik şekeri
Alinamoms Kayasbht iyi olmadığına kanaat getirebilicek bilginizin olduğunu sanmıyorum olsaydı burda değil hastanede doktor olurdunuz o yüzden arkadaşın doktordan bilgi alması daha mantıklı. Size iyi günler.
minnakveben Sermec27 ya gerçekten hiç bisey anlamadım 100grm yapıcaz dediler diyet yap gel dediler simdide açlık tokluğa bakalım ondan sonra dediler hiç bisey anlamadım gerçekten tokluk kaç olması gerekiyo
Kayasbht Alinamoms iyi olduğuna dair siz neye göre beyan veriyorsunuz o zaman ? Cok komiksiniz gerçekten doktor değilseniz burada yorumda ne işiniz var .? 🤣
Kayasbht minnakveben canım benim açlık : 70-95 tokluk ilk bir saatlik tokluk ise : 80-140 aralığında olmalıdır . Direk şeker yüklemesi yapmak istememiş önce herhangi bir risk var diye bu yolla bakmak istemiştir .
Ferahfezaaa minnakveben açlık şekerin düşük, eğer tokluk yüksek çıkarsa daha kötü çünkü aradaki tırmanma yani açlık tokluk arasındaki fark fazla oluyor insan daha çok etkileniyor düşükten birden hızlı bir çıkışa geçince dayak yemiş gibi oluyorum ben