Esra_80 Bugün tam 27 haftalık olduk bakalım son trimestere geldik rabbim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip ettirsin🌸🙏🏻🥰 Çok şükür bu zamana kadar gebelik konusunda sıkıntı yaşamadım inşallah bundan sonrası da rahat olur 🙏🏻 sizler ne durumdasınız kızlar
momsboys Esra_80 kuzum bende 27+4 üm 4 günlük tecrübeme göre suan iyi bel agrım ve halsizliğim arttı sanırım 32 sonrası daha zormus
Vildan_nn Esra_80 bende 27+1 haftaligim son 1 aydır inanılmaz bel ağrısı yaşıyodum yürümek bile çok zordu ama doktorumun tavsiyesiyle egzersiz yaptım şuan çok şükür iyiyim ağrı kalmadı geçti🥰🥰bundan sonra da olmaz inşallah
Alinamoms Esra_80 gelmeee gelmeee girdiğim gibi başladı bişeyler iyiydik halbuki valla 10 tane doğururum ben dedim demez olaydım dilimin kemiği yok şimdi ebemi tersten görüyorum 🤦🏻♀️😂
Alinamoms Esra_80 kötü demeyelimde o kolaylığın üzerine bir noluyoruz diyor insan ben abartıyolar yaa derken sanki programlanmışım gibi bel ağrıları ve bacak kramplarıyla bu döneme merhaba dedim 🤦🏻♀️
aannepandaa Esra_80 uykularr haram oldu.. günlerim bak talanda oldu.. rahat nefes yalann oldu… zalım 3. Trimesterr 🤣🤣🤣 Şimdi şöyle bacım. Yerden pandalama yuvarlanarak kalkıyorsun. Götün başın ağrıyo 😁 hee ayaklar eller fiyuuwwwww… 36 numara minnoş ayaklarım 38 felan zorluyo.. ama olsun gell yanlız kalmayacaksın…