Hndakgn Bugün 34+6 olduk 2 gündür hareket var ama az hissediyorum acaba yeri daraldığı için mi 3 gün sonra kontrolüm var gidecem ama içime kurt düştü
Seyda08 Hndakgn benimde 33+2 bi kac gundur bende cok hafif hissediyorm daha cok toplanıyor biyerlere onu hissediyorm
Mercimekmom Hndakgn benimde öyle canım akşama kadar 10 hareket say dedi doktorum hareket ediyor ama hissedilmiyor yeri daraldı çünkü
Entm_18 Hndakgn bende o haftalarda yaşıyordum doktor normal olduğunu söylemişti kendimi dinleyeceği mi söylemişti şuan 36 haftalik hareketleri de azaldı yeri daraldığı için ben sırf korkudan doppler utrasyona girmiştim kan akışına bakilmisti
Minikoocum Hndakgn toplanma falan yok bende daha az hissediyorum hiç his etmemek.sorun zaten his edoyorim ama daha az bu haftalarda norml yazıyor alanda giderek daralıyor falan ya
Minikoocum Mercimekmom bazı sitede iki saatte 10 diyor bazisinds ,4 saat bazsi akşama kadar diyor sizin haftaniz nasıl
Minikoocum Mercimekmom öylemi farklı farkli yazıyor ve söyleniyor bence pozsyon iç karın falanda etkiliyor