UralAybars0921 Kızlar sabah kanamam vardı doktora gittim. Enfeksiyon ve akıntımdan olabilir dedi. Bebekte ve rahimde kanama yok dedi. Sonra belki bebek rahim aşağısına doğru gelmiş ondandır dedi. Sonra ben burada okuduklarından dolayı sordum rahim ağzını ölçer misiniz diye? Ölçtü hem aşağıdan hem normal. 31 mm dedi. Dikiş gerekebilir falan dedi. Bu arada 14+2 haftalığız. Kısa mı ve sonradan dinlenerek uzar mı ????
Nehirimmm06 UralAybars0921 12. Haftada benimde 31 di 21. Haftamda 35 mm olmustu tabi ilaç ve iğne kullandım
Gizoos UralAybars0921 canım 31mm çok normal 3 aydan sonra yukarı çıkabilir. Takip et canım mutlaka kontrollerinde ölçtür
ecemp161013 UralAybars0921 26 mm ölçüldü sınırda bana bile dikine gerek yok dikkat ve progestanla doğuma kadar götürür büyük ihtimalle dedi fazla korkutmuş sanki
UralAybars0921 Nehirimmm06 artar mı dedim yok artmaz dedi, iğne falan da vermedi. Doktoru değiştireceğim ya moralimi sıfır yaptı
UralAybars0921 Gizoos işte doktorum kendisi bakmayacaktı bile, kanama alanını bulamayınca ben dedim de baktı. Bundan olabilir, dikiş gerekir, bu artmaz da dedi. Üzüldüm durduk yere
UralAybars0921 Busbushatun zaten yüz ifadesini görseydin korkardın. Ayy dikiş gerekebilir çok düşük, asla kalkma dedi. Bir de ilaç falan da vermedi iğne gibi
Gizoos UralAybars0921 canım 25mm altına düşünce dikiş gerekiyor genelde. Hata bazı doktorlar 20mmden altına öneriyor.
Busbushatun UralAybars0921 hıc korkma canım bıde perınatologunn uzmanlıgı bu aslında normal kadın dogumcunun degerlendırmesıne cokta bakmamak lazım sen ıcını rahat tut kılona dıkkat et cok agır ısten sakın dınlen bsey olmaz🌸
UralAybars0921 ecemp161013 baya korkuttu. 31 mm değil de 28 mm çıksaydı hemen dikecektim ama şu an bekleyeceğim falan dedi. Değiştireceğim zaten doktor, içimi rahatlatmadı
UralAybars0921 Busbushatun sağol canım, mumyaladım kendimi. Ayağa kalkmıyorum wc haricinde ☺️ Yarın perinatologa gideyim bir de ondan dinleyeyim
UralAybars0921 minikkusum-2021 aynı gün içerisinde iki doktora gittim ikisi de hem aşağıdan hem normal üstten baktı. Bir de plastik böyle karga burnu gibi bir şey girdirdi aşağıdan. Bugün çok hırpalandı vajinam.