Deletedmom_5 Kızım olacak allahin izniyle😇 İki isim koymak istiyorum ilk ismi hazel ama yanında kuranda geçen veya dini anlamı olan bir şey olsun istiyorum. Öneri yaparmısınız🙂
Prenseslerannesi34 Deletedmom_5 Büşra sevinç getiren müjdeleyici haber demek müslümanlari müjdele anlamında anlamına baktığım an ilk kızıma bu ismi koyduk vizede sevinçle geldi çünkü. Şimdi ikinciyi de nisa istiyoruz inşallah
kardelen1006 Deletedmom_5 Azra : Hz.meryem isa peygamberi eşi olmadan hamile kalıp dogurmş erkek eli degmemiş ,el değmemiş temiz anlamnda diğer adı AZRA YMIŞ ben cok begenmştm anlamını ilk kızımın adı AZRA 2. isim olaran kulağına LİVA da okuttuk LİVA: Peygamber efendmzn Liva sancagı altnda toplanacakmşız sancagn adı AZRA LİVA 🥰
momsboys Deletedmom_5 kuranda gecen en güzel kız isimleri elif ve zeynep🙏🏻 daha modern isterseniz alya ve meva olabilir
EbruMeva momsboys meva 2.5 yaşında ki kızımın ismi alya dabikimciye hamileyim ona koyacağım inşallah 😊 ama alya’nın kur’an da geçtiğini bilmiyordum
BurcuP Deletedmom_5 meva duymuştum ben güzel geliyor kulağa bence. Meryem var tabi ki. Nisa var Nur olabilir. Sure isimleri ama kız ismi olarak kullanılıyorlar. Firdevs vardı. Aklıma bunlar geliyor.
Mom653 Deletedmom_5 pazartesi transfer oldum Allah’ın izni ile tutunurda kızım olursa hifanur veya Ümmü Rabia düşünüyoruz canım dualarinizda banada yer verirseniz çok mutlu olurum🤲🙏
Deletedmom_5 Mom653 allah sana ve tüm isteyenlere nasip etsin insallah tutar bir an önce bu heyecanı yasarsınız 🤲🏻 sizde bana dua edin bebeğime sağlıkla kavusmam için 🙂 karşılıklı dualaşalım 3 aylarda 🙂😍
Defneprensesannesi Deletedmom_5 canım kuranda gecmesi şart degil anlamı güzel olması şart cünkü kuranda şeytan da geciyor ama koymak istyosan iyice araştır ve anlamını bi hocaya sor cunku internette gercek anlamları yazmıyor biz defne zehra koyucaz zehra kuranda geciyor ama biz kaynanam burnunu soktugu icin sadece kulagına okunacak soy adımız zaten cok uzun sadefe kimlikte defne yazıcak
Senyil21 Deletedmom_5 ecrin-Allah’ın hediyesi demek tuana- cennete düşen ilk yağmur damlası demek ikisinide beğeniyorum ben 🙂
Deletedmom_5 Senyil21b teyzemin kızı hocalik yapıyor evrin ismini koyma internette güzel anlamlı yazıuor ama aslında anlamı iyi değil dedi tereddüt ettim bende