Zulfiye_22 Meraba hanımlar doktorum klomen vermişti dün kontrole gttim istedgim boyda yumurta yok dedi başına böyle birşey gelen var mı niye büyümemis olabilir yumurtam?
Humeyra18 Zulfiye_22 yumurtalarda sorun vatsa kölemen cok fazla buyutmuyor canim benimde öyle olmuştu ben incir suyuyla takviye yapmistim o zaman buyumustu yaparsaniz eger kuru inciri kaynatın suyunu icin hergun taze olcak ama
Humeyra18 Zulfiye_22 kimuasal gebelik olmustu benim ocak ayinda yaptirmistim bu ay tekrar asilama yaptirdim insallah guzel sonuclar alirim bekliyorum daha
Yagmur8001 Ben de gittiğimde tek yumurtam vardı solda istediğim büyüklüğe gelmemiş takip edeceğiz demişti iki gün sonra yumurta 21mm oldu ve çatlatma iğnesi yapıldı şuan 20haftalık hamileyim tek yumurtayla sizde takip ettirin tek çift üç tane farketmez
Zulfiye_22 Serapvtnsvr doktorum dediki iğne tedavisi hap tedavisi var ama bunlar hormonlarını mahveder yasin 20 daha vücudunun dengesi bozulur dedi 30 yasinda olsan iğne tedavisi başlarım hemen dedi ben çok endişeleniyorum ya 😔😔