Kizilkayabebek Kaçıncı haftada oluyor ve devlet Hastanesi’nde oluyor mu . Ve zorunlu mu yani ne işe yarıyor?
Suheyla06 Kizilkayabebek ben bu gün yaptırdım 21 haftalığız dudağına ellerine organlarına baktı doktor
Senayyalcin Kizilkayabebek Bebeğin tüm organlarını inceleyen en önemli tarama testlerinden biri 20-24 arası yaptırılır.Devlet hastaneleri yapıyor ama randevu bulmak zor
_Elifffffff_ Kizilkayabebek bizde bugün yaptırdık detaylı ultrason 21+0da bebeğin herşeyine baktı doktor bence gerekli birsey
Kizilkayabebek Mesela ben tarama testini yaptırmak istemiyorum çünkü sown sendromu na bakıyorlarmis .olsa aldıramam ki kendi çocuğumun katili olmak istemem inşallah sağlıkla büyür gelişir . Ama detaylı ultrason ne işe yaradığını bilmiyordum.
artemiiss Aldırmak için yapılan bir test değil eğer bi sorunu varsa önlem alabilmek için yapılmalı diye düşünüyorum
Kizilkayabebek artemiiss Down sendromu nu öğrenmeye yönelik mis kardeşim e annem hamileyken ve ablam yeğenime hamileyken böyle bilgi verildi ve diwn sendromu teşhisi konulduğu taktirde tedavisi de olmuyormuş
artemiiss Kizilkayabebek sadece dawn sendromu için bakılmıyor o ikili test de öğreniliyor. Mesane, kalp, sindirim sistemi, beyin odaları bunlara baklılıyor