happypregnant29 Kızlar uyuyamıyorum resmen kalkıp ağlıyorum şu 1 haftadır bacak ağrım çok gece gündüz. Hareket edince daha iyi oluyor ama yatarken çok fena sizde de var mı nasıl başa çıktınız
Omerhatice happypregnant29 bendede yanma var akşamları başlıyor ama çıldırıyorum doktoe magnezyumun üstüne duş baska bi çözümü yok canm dedi bide sabahları kalkınca bacağım kramp girer gibi ağrıyor yarim saat sürüp geçiyor ama ilk yataktan kalktığımda topal gibi yürüyorum resmen 🤦♀️
Mervekklkdmn happypregnant29 huzursuz bacak sendromu olabilir benim hamilelikten önce de vardı şimdi iyice arttı gece kalkıp yürüyorum anca öyle rahatlıyorum.
happypregnant29 Omerhatice yanmada var bende onu hadi yorganın dışına çıkar falan derken halletmeye çalışıyorum da ağrı çok kötü. Kaç haftalıksınız
Hatice68 happypregnant29 kizlar beni de kramplar uyutmuyo aniden kramp giriyor uykumdan uyanıyorum resmen🤦♀️
Omerhatice happypregnant29 26+3 canm bende 1 aydır var yanma otururken mesela bi anda bi geliyor deliriyorum resmen buz gibi suyun altına sokasım geliyor
happypregnant29 Mervekklkdmn 28.haftamda bakılacak ay baya oldu bakılalı dediğiniz olabilir ilaç belki yeterli gelmiyordur