[silindi] Aykem bu arada ben de Novaartı öneririm hocalar zaten çok iyiler, hemşire öyle her an ulaşabiliyoruz 12. haftada novaartta bitti kontrollerimiz ama hemşireler hala arıyor acil konu da yardımcı oluyor 4. tüp bebeğim tuttu 2 kere taze 2 kere dondurulmuş embriyo transferi 4. deneme dondurulmuş tek embriyo tuttu tek yumurta ikizlerimizi bekliyoruz şuan 21. haftalıklar
Taze_hamis Zhlshn3460 benimde Semih zeki Uludağ canım 🤲 bende çok memnunum doktorumdan. Bu 2. Denemem ilk denemem negatif olmuştu fakat doktorumu sevdiceğim için değiştirmedim yine onunla devam ediyorum tüp bebek sürecine. BEnim bu sefer biraz teferrüatlı ilerliyor süreç. Transfer olmam 6 ayı bulacak. İlk yumurtalar toplandı 2tane 3.gün embriyosu dondurulduu yumurta az çıktığı için havuz yapıyoruz Suan yine aynı iğne ve ilaçları kullanıp yumurta toplama olacak. Sonra 2 veya 3 aylık geçici menopoz sürecim olacak ve geçici menepoz sürecinin son aşamasında hgs ve histeroskopi çekileceğim daha sonra duruma göre bebek transferi yapılacak. Bana da dua edin lütfen 😞 evladınızı sağlıkla kucağınıza alın 🤲
Taze_hamis Zhlshn3460 @Hatice68 kızlar sizin sorununuz neyden kaynaklı olmuyordu bebek? Benim çikolata kisti 😞😞
Hatice68 Taze_hamis kuzum döllenme de sıkıntı çıktı tup bebek tedavisi esnasında anladılar normalde bi sıkıntı görünmüyordu
Taze_hamis Hatice68 canım sağlıkla al yavrunu kucağına inşaAllah 🤲🤲🤲 darısı da en tez zamanda bana ve tüm isteyenlere olsun 🤲🤲
Hatice68 Taze_hamis amin canım benim inan hamile kaldigimdan beri dua ediyorum rabbim kimseyi imtihan etmesin yaşadım cok iyi biliyorum
Skylab Aykem Hangi il, hangi merkez yada hastanede yaptırmak istediğinize göre fiyatlar değişiyor. Genelde merkezlerin belirlerdiği bir fiyat oluyor. Ama sizin ve eşinizin sorunlarına göre işlemler, tahliller değişebiliyor. Oda ücreti etkiliyor.