EsrSvm whitedream Bence senin pozitif çıkacak Allah’ın izniyle ❤️🙈 Yok canım yapmadım.Pazar günü yapıcaktım ama bir arkadaşım yarın da yap dedi.Elimde 2 tane test var yapıyım dedim bende 😅 Negatif çıksa da Pazartesi yine kan vericem bakalım.Onda da negatif çıkarsa adetin 3. Gününde yine randevu göründü bana 🤗
whitedream EsrSvm ayyy inş bakalım bekliyorum iste🤲 yap bakalım inş hastaneye gitmene gerek kalmaz seninde ya o kadar çok bebek bekleyen insanlar var ki
esma124 EsrSvm klomen ve çatlatma iğnesiyle gebe kaldım belirtilerim göğüs şişkinliği kasık ağrıları ve bir defa da baş dönmesi oldu 😄😄
EsrSvm esma124 Ay baş dönmesi dışında benimde aynı 🙈 İnşaallah banada vesile olur canım ya çok sevindim adına ❤️☺️
Aslihan2 Kullansam mı kullanmasam mı kararsız kaldım ama en iyisi ovulasyonda yumurtlama gördükten sonra kullanmak sanırım öyle yapacağım😑 ne zor işlermis ya rabbim hepimize sağlıklı hayırlı bebekler nasip etsin
EsrSvm whitedream Malesef negatif çıktı canım , bu ay da olmadı yüksek ihtimalle..Pazartesi yine de kan vericem negatif çıkarsa adeti bekliycem artık 🤷 İnşaallah sen pozitifi görürsün 🤲🏻
EsrSvm bigunanneolucak İyiyim canım çok şükür.Demorolize oldum biraz ama daha iyiyim.Dün kahverengi lekelenmeler oldu.Sancılarımda var.Vufün sağlık ocağında kan verdim ama sonuç negatif biliyorum.İnşaallah sizlere nasip olur bu ay ❤️🤲🏻
whitedream EsrSvm aynen Çarşamba kan vericem pek sanmıyorum ama herkesin iğneden 12 gün sonra çıkıyo 😕
bigunanneolucak EsrSvm cok üzüldüm senin için ya 😔 cok hevesliydin. 😏 üzülme adet olunca yine başlarsın