Nazmila1978 Hərşeyin başı sağlık ama bebeğimizi beklerken aklımızdaki soruları gidermeyelimmi? Cevaplarınızı bekliyorum hamişler🤗
kuselcin Nazmila1978 benim kızışım ortaya karışık vuruyor esniyor gerneşiyor içimde yapmadığı kalmadı 🤣🤣
gulsenmstf Nazmila1978 kız sag erkek sol dye blıyorum ben tanıdıgım cogu kısınınde ole oldu kızım sagdan vuruyo hep 🥰
Fatma7666 Nazmila1978 Sağda sokda değilde sağa bakarsa erkek sola bakarsa kız diye biliyorum🥰o ay sol yumurtası gelişip oğlu olan çok insan var kızı olan var çok duydum 🦋🥰
3prensesannesiii Nazmila1978 ben inanıyorum ama kımıldamayala alakası yok doktora muayene olmaya gittiğinde Dr ultrasonu hangi taraftan karnına tuttuğuna bak ☺️Bana genelde hep soldan baktı kızım olacak
Mlk8 Nazmila1978 sağda bebegim ve kizim olcak.bir ay sağdan bir ay soldan yumurtluyoruz.cinsiyetin bununla hic alakası yok😀
rukiyeeefeee benim kızımda sağda en baştan beri hep sağda attı sağ kasıkta küçük oğlumda sağdaydı ama büyük oğlumu hiç hayırlamıyorum
Cimen_bebek Nazmila1978 Bence yanlış😁 Oğlum en başından beri soldaydı ama şimdi büyüdükçe 2 taraftada geziyor, bigün orda bigün diğer tarafta oynuyor🥰
Cemrece Nazmila1978 Sanmiyorum canim cunku ben kizimi en basindan beri hep sag da hissettim devamli sagdan sagdan vurur minigim 😊