Merve95merve burcu_izmir planlı sezeryan daha iyi diyorlar işte doktorlar bende dedim sancım gelince ozaman alın sonuna kdr dursun dedm olmaz dedi
burcu_izmir Merve95merve bende yarın yeniden konusucam, geçen hafta haftalık kiloya göre karar verelim gibi bişiler söyledi ben normal istiyorum dediğim için, bakalım bana ne dicek 🤷🏻♀️
Merve95merve Vera18 benim çatım normal çıktı 4 kg üstü olunca normal önermiyorm yırtıklı bir doğum oluyor dedi
Tt7116 burcu_izmir benim de bugün 36+5 kilosu normal aslında 👍🏻 Bende normal istiyorum cumartesi randevum size yarın kaç kg dicek paylaşır mısınız ?
Merve95merve Arifcaninannesi canım ben normalde 171 boyunda 55 kg biriyim aşırıda iştahlı değilimdir gebeliğimdede öyle bi ara akşamları pasta yiyordum yani normal yedim aslında ekstra iştahım yok hiç hatta diyorlar nasıl hamilesin canın nasl hiçbirşey çekmiyo benim canım sadede burger king çekiyordu :)
burcu_izmir Tt7116 gittim, gittim canım ama kilosunu söylemedi ya 🙄 bir hafta kontrolü yanıltabilir bizi, haftaya ölçüm yapalım dedi 🤷🏻♀️
burcu_izmir Tt7116 onu da vermedi ki, son 5 keredir alamıyoruz kağıt, cihaz problemi var diye her gittiğimizde bi sonrakinde vereyim hafızaya aldım diyor, baya albüm birikti orda 😅
Kvsraykt Merve95merve ilk gebelik ve risk yoksa bekleyin doğum için egzersizler yapın lütfen doğumunuza sahip çıkın zaten doğum anında bir sıkıntı çıkarsa sezeryan olursunuz ancak bebeğiniz gelmek için işaret verecek kendinize güvenin önce bebeğinize güvenin