Busrasahin7714 Zagrozunannesi bilmiyorum ki kisiden kisiye degisen bir durum neticede ama zannetmiyorum
Nihanozturk Minaa benim doktorum beklemiycek bende hergün korkuyla uyanıyorum zaten ya bisey olursa diye risk almak istemem acıkcası
Naz90 Hndmom91 senin Nişanın gelmiş belki insallah kısa zamanda sancında gelir ama bende hicbırsey yok suan hastanedeyim ve carsamba yatış daha çok bekletmek istemiyorum dedi 🙁
TubaUzar TubaUzar doğurdum canım😗 dün sancı çektim gece 03:30 da suyum geldi geldim hastaneye 08:45 de doğurdum. Darısı sizlerin başına olsun hayırlı doğumlarla inşallah.
Zagrozunannesi TubaUzar hay masallah masallah yaaa ne kadar hızlı doğurmuşsun ılk gebelıgın mıydı sımdı durumunuz nasıl 🙏🤗🤗bende hala bi belirti Yok
TubaUzar Berkaysmom doğurdun bide doğum hikayeni yazıcaksın ben doyurmaktan daha fena sancılar çektim canım yeni yeni acıliyorum. Sen iyisin dimi.bebis ıyi
Dorati Sureyyasel valla bende bilmiyorum işte aynı seyi düşünüyorum nişanı anlamasakta sancılar baslar illaki 😄
TubaUzar Dorati anlıyorsunuz arkadaşlar o sanciyi anlıyorsunuz :) başka biseye benzemiyor inanın sancim mi değil ki derken sancılarla karşılaştım
Mosimosi Zagrozunannesi 5. günün sonunda normale döndüm. Ama tabii dikkat ediyorum hareketlerime. İlk beş gün facia
TubaUzar Zagrozunannesi Sağol canım evet ilk evde çektim sancı biraz hastaneye gelince 5 saat sürdü işte keşke herkes böyle kolay doğursa cidden.hurma yiyin kesinlikle 😂😂 şükür iyiyiz canım
TubaUzar Berkaysmom ben 6 da başladım sancı çekmeye evden gitmedim gece 3:30 suyum geldi gittim 5.5 cm açıklıkla 08:45 te doğurdum canım kolay olmadı tabii ama uzun sürmedi en azından şükür.