Hanif Tugcetb soğuk süt çok iyi geliyor canım. Geçmezse gaviscon ve renne şurubunu içebilirsin. Bide sade soda.
NaimeYilmaz Tugcetb az bi karpuz dene bayanın yazdkları ıse yaramazsa bı suredır gecelerı surupsuz uyuyorm 1 dılım karpuzla
Sukran34 NaimeYilmaz Bnmde şu sıralar gercekten artmaya başladı midem yanmam karpuztan baska ya da diger bayanın söyledikleri dışında baska oneriniz var mi acaba? 🙄😙
NaimeYilmaz Sukran34 yesıl elmada fayda eder ama rennie keskindir içmiyorsanız deneyn mutlaka rahat uykuya daldırır en azından
Nazyun benimde çok fena mide yanmalarım sütü denedim işe yaramamıştır yoğurtda öyle şuruptan başka çare aradım dün bi yazı okudum miden yanınca süt ama sadece iki yudum geçmezse beş dakika sonra tekrar iki yudum ama sadece iki yudum çok değil dün gece bende işe yaradı ve çok rahat uyudum bi deneyin
Umrankement Hamile degilken soda cok iyi geliyordu ama kabusum olan mogde yanmalarima artim sut cok iyi geliyor hemde coktan ote aninda kesiyor kurtaricim resmem yanimdan ayormaz oldum 🙄🙄