Merved91 Sdabd benimde midem çok hassas hamilelikte dahada fena oldum. Su içsem rahatsız ediyor o derece. O yuzden mide koruyucu içiyorm gaviscon falan pek işe yaramıyor. Doktorunuza sorun eğer onay verirse mide koruyucu için bir kaç gün en azından düzeltiyor😞
Cigdemanne_01 Sdabd ben gaviscon içiyordum gece yatmadan önce birde buz gibi süt içiyordum iyi geliyordu sonra hemen uyuyordum. Tabi hep iyi gelmedi son zamanlar felaket yanıyor
NebahatBoncuk Sdabd bu saatte ayakta olmamın tek nedeni. 31 haftaligim.ve mide yanmasindan agliyorum resmen. Süt ic fediler buzağiya döndüm.içe içe gene aynı bana misin demior. Su iciorum surekli sirf yanio diye bu seferde geve tuvalet yatak odası arasi mekik dokuyorum. Onlar saglikli olsunlar gerisi bos. Ama valla oturup agladigimi biliorum. Dur bakalım saclı dogar miden yaniosa diolar bizim oğlan sacina ara makas attirip gelir heralde.
ZehraBasak Kendi kendime keşfettiğim bir şey ! Ne zaman midem yansa kabak çekirdeği yiyorum ve geçiyor 🤷🏻♀️ Deneyin derim!
NilGrl NebahatBoncuk maden suyu varsa için aşırı iyi geliyor. İyi aydır müptelası oldum. İşin kötü tarafı fazla içiyorum artık. 🤷🏼♀️
Nurkaracan35 Sdabd benim midem çok hashas kesinlikle soda derim sadece maden suyu ama bazı markaların asitleri çok ağır oluyor onu fark edersiniz zaten😊
NilGrl Sdabd evet ben içmeye başladıktan sonra benim bebeğim çok kilo aldı. Hatta iri bebek dediler şuan 2 hafta öncen gidiyor 🤷🏼♀️ 36 haftalığım 3 kilo 🤷🏼♀️
Ecmelbeyza Sdabd şuan en acil yarım bardak suya çok az çay kaşığının ucuyla karbonat at iç midenden az bi gaz çıkacak bıçak gibi kesiyo . Asiti indirgiyo hemen