icedearth Gizliyiiiz pek filmci değilim dizi izliyorum genelde şu an who killed sara ve snowpiercer izliyorum. İlk aklıma gelen lupin harikaydı son zamanlarda izlediğim, working mums çok eğlenceliydi, the sinner sadece birinci sezon iyiydi daha aklıma geleni yazarım 😁
Smyye93 Film bilmiyorum ama Prison Break dizisi var efsane. Gerçekten çok kaliteli bir film olay örgüsü ve kurgusu çok kaliteli onu izledikten sonra diğer diziler çok saçma gelmeye başladı 🥰
Margaret Smyye93 evet ya ben onun yeni sezon çekimi olacak diyorlar israrlar sonucunda. Onu bekliyorum
Hatice11 Gizliyiiiz O zamann -Fractured -Görünmeyen misafir -Paramedik -Selfless -space sweepers -Proje -Lucy -Piyanist -Pasifik savaşı -Tükeniş Hepsini izledim bence güzeller 👌🏼😊 korku degiller
UralAybars0921 Gizliyiiiz aamir khan filmlerinden- dangal ve pk. Netflix kendi yapımı olan rüzgarı dizginleyen çocuk. Green book da güzel az önce izledim. İmdb puanı 8.2. Aksiyon seversen john wick serisi
Smyye93 Gizliyiiiz Kesinlikle pişman olmazsınız . 5 sezonluk bir dizi ama ikinci kere başlamayı düşünüyoruz eşimle :))
icedearth Gizliyiiiz izlediklerime bakıp geldim 😁 designated survivor, the one, ateşböceği yolu, into the night, the politician. Türüne göre seçin siz bakıp izlemediklerinizi. Filmlerden ron howard ve christopher nolan filmlerini izlemişim hep onlar da klasik, hepsi iyiydi.
fasafi Film: Deli ve Dahi, Rüzgarı Dizginleyen Çocuk, Lion, The Imıtation Game Enigma Dizi: Snowpiercer, Unorthodox, The Sinner