Kimkibu Merhaba güzel anneler😊 28+3 olduk biz ama son bir haftadır titriyor bebeğim benmi yanlış hissediyorum🙄 bildiğiniz sanki içimde telefon titresimdeymiş gibi çok uzun sürmüyor ama çok değişik böyle bişi normalmi anlamayamadım🙄
Nuraygokce Kimkibu ayy ikinci hamileliğim ama ilkinde hiç yaşamamıştım böyle bişey resmen beni titretio kızım 🤣🤣
Kimkibu Saniss hahhaha yaa onudamu yapıyorlar😂😂 neler işler karıstırıyorlar içerde belli değil🙈 ay iyi sevindim ya bende noluyo diyorum böyle
Saniss Kimkibu canları mı sıkılıyor yoksa o an rahatsız mı oluyorlar bize mesaj veriyorlar bilmiyorum ama haberleşme yöntemi bulmuşlar kendilerince 🤣
Kimkibu Nuraygokce aynen böyle bi garip titresimli telefon yutmuşum gibi😂 korktum bende bebeğe bisimi oldu die🙈 çok fena bu minnoşlar😍
Nuraygokce Kimkibu ilk zamanlar bnde korkmuştum burda kordonlo oynuyorlar deyince rahatladım 😃çekeceğimiz var bunlardan 😃😃
kadriye25 Kimkibu aynı hafta aynı gündeyiz bizde. Aynen dediğiniz gibi anlık bi titreşim oluyor benimde ne oluyor diye düşünmekten kendimi alamıyorum 🤭🤭