Aysekaraoglu 10 haftalık hamileyim ve idrar yolu enfeksiyonu başladı başından geçen varsa yazabilirmi
Mutiess Aysekaraoglu soru yanlış olmuş olmayan var mı demeliydin 😂 illaki oluyor 29 haftalığım başından beri oluyor. Bol suuu tüket bol bol su 💓🙏🏻
Saniss Aysekaraoglu 31. Haftamdan bildiriyorum ilk haftadan beri idrar yolu enfeksiyonuyla uğraşıyorum ama korkma gebelikte sık olurmus sonrasında istesende bulamazsın dediler hepimizden uzak olsun 🤭
Merve3855 Aysekaraoglu hamile olduğum ilk günden beri var 😂 ilk başlarda çok fazlaydı şuan 29+5im hala var ama gene de ilk zamanlardaki gibi değil benim sürekli kasıklarıma sancı veriyodu mutlaka acile gitmem gerekiyordu çok şükür düzeldi 😂 en azından azaldı enfeksiyon
Arenveannesi Aysekaraoglu benimde ilk öğrendiğim haftalarda vardı idrar tahlilinde çıkmıştı doktorum bi ilaç verdi hemen geçti bidahada olmadı 😊
mayamca Karnabaharin 1-2 çiçeğini bir bardak suda kaynatıp akşam yatmadan önce için. Bir de kuru dutun da antibiyotik etkisi var. İki kaşık kuru dutu iki bardak suda haşlayıp suyunu sabah ve akşam icebilirsiniz. Eğer ciddi boyutta değilse doktorumun tavsiyesini de söyleyeyim. 1 litre ılık suya 3 limon sık akşama kadar iç demişti. Bol sıvı tüketmemi söyledi. Bir de ev yapimi yoğurdu tavsiye etti. Eğer ev yapımı dogal sirkeniz varsa tuvalette suyunu icine biraz damlatıp onunla temizlenin.
Saniss Aysekaraoglu bol su iç(benim mide bulantım çoktu bi ilacımı içerken su içiyordum onun haricinde suyu çok seven ben suya oruçlu gibi bakardım),idrarın gelince tutma , birde cinsel ilişkiden sonrada mutlaka idrarını yap, iç çamaşırını ıslak tutma
Saniss Aysekaraoglu ben en şiddetli olaraktan yılbasında yaşadım bunu böbrek ağrısı cektim iki gün sonra ateşle gösterdi beliritiyi doktor tahlil falan yaptı etti ilaç vermişti onu öyle atlattım ama şu an sınırda cıkıyor su içmeyede başladığımdan azalmıştır. Zaten idrar renginden de anlaşılıyor koyuysa ve kokuluysa çoktur ama daha açılma göstermişse renk düzeliyordur
Brc_mert Ben de 10 haftalık hamileyim bende de ciddi enfeksiyon varmış idrar yolunda. Antibiyotikle bi toz verdi tek kullanımlık. İnşallah geçer hamilelerdr oluyormuş ama önemliymiş doktorum öyle söyledi doktorun tedavisini uygulayın derim
Kubra5734 Aysekaraoglu ben ilk gebeligimde olmustum 2o. Kusur haftalarmda tabi ilk basta enfeksiyon oldgnu bilmiyordum okdr lanet brseydiki 3 gun boyunca karin agrisi cektim surekli kusma vs migdem davul gbi olmustu son cagre doktora gittim serun falan taktilar ilac verdi 2 gun icinde duzelmistim
Duygus97 Olmaz mı 🥺 kanımda var idrarımda var Allah yardım etsin. Kandaki düşüyor tekrar yükseliyor. İdrar için de bitkisel ilaç verdi bakalım inşallah geçer Allah hepimize şifa versin evlatlarımızı sağlıkla alalım kucağımıza 🤲🏻
Serdem39 Aysekaraoglu 39.haftama girdim hala devam ediyor bi türlü kurtulamadım 🙄🙄🙄 bol bol su tükettim doktorun verdiği ilaçları kullandım ama hiç fayda etmedi bende
Baobap Aysekaraoglu günde 3 lt su içiyorum. Bir kez bile enfeksiyon sorunu yaşamadım. Tek çözüm su. Bir de iç çamaşırınızın hep temiz olması çok önemli.