Ttugbablgn-77 Merhaba bugün 37 hafta olduk kontrolüm vardı ve bebeğim 2 haftada 150 gr almış az dedi doktor sizde durumlar nasıl
Merveblt38 Ttugbablgn-77 toplam kilosu ne kadar ki bebeğin sağlığında sorun yoksa kılosu dert edilecek bişey değil bence
Baobap Ttugbablgn-77 eti günde 2 öğün tüketmeniz gerekiyor bu haftalarda. 2 günde bir çok az. Şu an en önemli şey et tüketimi. Ekmekte öyle. Tam buğday olmalı ama beyaz değil.
senakhrmn Ttugbablgn-77 Canım öncelikle sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz. Ama henüz 2-3 haftası var doğuma kadar ve 2.500 ün üzerinde doğan bebekler Allahın izniyle sağlıklıdır. Kilolu bebek sağlıklı bebek demek değildir. Bende 37.hafta kontrolümde 2700 dü mesela . Gayet normal bence hiç sıkıntı etme. Son 3-4 haftada bebeklerde plasentanında yaşlanması sebebiyle az kilo artışı oluyor .
Merveblt38 Ttugbablgn-77 bende geçen hafta 37.haftamdaydım 2700 dü sıkıntı etmeyin ha illa kilo alsın derseniz toz nesquık gerçekten aldırıyor bide kAşar peynir
Ttugbablgn-77 senakhrmn senakhrmn içim rahatladı biraz bu postu açmadan başka postta hep kg larını fazla yazmışlar 3 kg üstü korktum bian
Nisanurunannesi3850 Yumurta, süt, muz, kaşar peyniri, ceviz tüketmeye calisin elinizden geldikce🌸bende 37+3 oldm ama şuan kac kilo oldu blmyorum yarin gidicem kontrole🌸saglikli olsun kilosu onemli degl🤗
Kubra5734 Ttugbablgn-77 cnm ben 32 haftaligim karin cevresi geriligi var 3o.haftada 116o grmdi kntrolum yarn olcagi icin bilmiyorm bu ikinci geneligim benim. Bu gebelikde haftada bir balik et tavuk sebze tuketiyorm her hafta meyvemide eksik etmiyorm ama buna ragmen doktor kilosu dusuk dedi bazen bebekden otueu sen nekdr dikkat etsende kilo almiyor yada az olusum oluyor o yuzden bebegin saglikliysa kilo durumunu cok kafana takma
senakhrmn Ttugbablgn-77 Boşver sen yüksek kiloları, içini ferah tut canım benim. Minyon bebek olacaktır ,genetik faktörler etkili en çok kilo alımında. 2.500 den yukarda doğduktan sonra sıkıntı yok canım.
Yarencerenn Ben 35.haftadayım bu gün kontrole gittim 2495gr haftasıyla uyumlu dedi tekrar 37de gideceğim o zamana ne kadar olur kilosu bilmem 🤷🏻♀️
Cramel Ttugbablgn-77 canım benim 34+4 te 2550 demişti doktor 1 hafta sonra 2600 çıktı çok az almış dedi doktor. 37+2 de doğurdum ve 2600 doğdu hiç kilo almamış ondan sonra ama çok şükür sağlıklı. Bazen kilo alımı yavaşlayabiliyor. Önemli olan sağlıklı olması