FasulyeveAnnesi3 Neslihan1903 Hiç üşenmeden sonuna kadar okudum gerçekten ddoğum başlı başına bi mucize 2 kere normal doğum yaşadım 3. Ye hazırlanıyorum gözümün önüne doğumlarım geldi
Neslihan1903 FasulyeveAnnesi3 zordu ama bu dünyada imkansız bir şey olmadığını resmen net bir şekilde anladım şükürler olsun rabbim güzel doğumlar nasip etsin inşallah sizede evlatlarına bağışlasın 💕
Neslihan1903 RH38 benide şaşırttı maalesef evet özel hastane ve tam sonanımlı bir hastane sağlık olsun ne yapalım Allah razı olsun darısı başınıza inşallah rabbim kolay doğumlar versin 🤗
Neslihan1903 Hayalhira hayır olmadım 🤗 amin inşallah rabbim sağlık sıhhat versin inşallah tüm evlatlarımıza 💕
heyecanli1anne Neslihan1903 Sağ salim kavuşmanıza çok sevindim, sağlıkla, huzurla, analı, babalı buyutmenizi dilerim. Bizlere de dua edin🤗🌸
Kucukkedi Neslihan1903 ayy ne güzel olmuş, Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsşn, darısı biz bekleyenlere ❤️🤲🏻
Balli Neslihan1903 bebeğinizi yanınızda muayene edip giydirmeleri ve beraber odanıza gitmeniz çok güzelmiş gerçekten her hastanede böyle olmuyor uygulama malesef. Hangi hastanede yaptınız doğumu acaba birde fiyatı ne kadardı 🥰
Neslihan1903 Balli Bağcılar mega medipol üniversitesi hastanesinde yaptım doğumumu ebeler hemşireler doktorlar mükemmeller gerçekten o anestezisyen dışındaki herkesten çok memnunum tabi herkeste aynı şey olmuyordur ama bana denk gelen bu 🤗 doğumu gerçekleştiren doktor opdr olduğu için normal doğum fiyatı 3750 ben muayenelerim perinatolog yaptığı için doğumu yapan doktora takipli olmamama rağmen konuya komple hakimdi yani
egemommm Neslihan1903 kaç gündür doğum hikayeni bekliyodum canım çok şükür kavuştun bebeğine Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah 😘 darısı bizlerin başına
benaslindayohum Neslihan1903 rabbim hayırlı uzun omurler nasip etsin insallah su mu altima mi kacirdim diyede postunuz vardi galiba orda takip etmiştim simdi dogum hikayenizi duymakta cok güzel 😊
Neslihan1903 tugbao Allah razı olsun canım rabbim tüm anne olmayı bekleyen can taşıyanlar yardım etsin ki ediyor şükür hayırlı doğumlar dilerim sizin içinde 💕
Mericimekannesi Neslihan1903 aa çok ağlattiniz beni ösşallah rabbim sağ salim kucağina aldirmiş nice ömürleriniz olsun inşllh 😍😘
Mapleleaf Neslihan1903 ya cok guzel olmus senin hikayeni takip ediyorum benim de son 7 hic belirtim yok bakalim ne olcak ins bende yazarim buraya
Yumurcakk Yaaa senı yorumlardan tanıyorum 3-4 aydır, öyle mutlu oldumki ilk önce o yükten kurtulmana ve kızına sağ salım kavuşmana💋🤗 okurken doğuma bende senle girdim gibi hahaha😂 herşeye rağmen bitmiş bak şükür sonrası sağlık olsun sizin için cok optm
Yumurcakk Yumurcakk bide neslihan ıkın dediği yerde bi ıkı ıkınma provası istemsizce gercekleşti😂 burda of cok korkuyorum🤭
Neslihan1903 Yumurcakk bu ıkınma muhabbeti şöyle bir şey doktor diyor ki kabız olmuşsun gibi ıkın buradaki sorun şu ben ömrümde kabız olmadım hiç öyle ıkınma ihtiyacı olan bir hiç olmadım 😂😂 günde 3 kere yaparım yani ayıptır söylemesi bence ıkınan insanlar asla zorlanmaz 🤗
NilGrl Neslihan1903 bizde ağlıcaz burda🥲 seni mezun ettik sıra bizde ☺️ Tekrar Allah analı babalı büyütsün 💜