HseyinCulha Bebeğim için isimli tulum yapmak istedim ütü irl yapişan harflerden aldim ve beyaz tuluma evdeki beyaz bi badi ile harfler yapişmasi için ütü ile bastim fakat uzun süre beklettim helrde kaldirdiktan sonra fark ettim ütü ile bastigim yer sarar mis oturup agladim nasil yapicm şimdi o sari renk geçmez mi tekrardan mi alicm 😞😞😞 domestos la yıkasam düzelmez mi😒
oglunubekleyenanne HseyinCulha oi kiyamam cnm sanmiyorum gecicegini durumun varsa hazir isimlilerden siparis edebilirsin yoksada giydirmeyi ver nolcak:)
bbestw HseyinCulha bende yaptım sararma falan olmadı çift kat bez koymustum çok mu bastınız acaba ütüyü buharsız çalıştırmanız gerekiyordu
Gozdealpu Araya başka kumaş koymadınız mi? Ben havlu koyarak yaptım. Bi deneyin o sararma gider mi diye
HseyinCulha Yaa hazir satiliyo ama bn kendi ellerimle yapmak istedim ilk cocugum heveslendim aynısından battaniyesini de yaptim insanin ister İstemiz canı sıkılıyor battaniyeyide yaptim ama böyle olmadi bu niye böyle oldu anlayamadim
HseyinCulha bbestw bn tek koydm ya ondan olmus o zaman biraz domestos sürdüm oraya geride yıkadim cok şükür eskiye göre iyi oldu gecti Hayirlisi böyle miş
HseyinCulha bbestw bu isim li olan tulumu makinaya atarsak birşey olur mu denediniz mi nasil yıkıyorsunuz ?
bbestw HseyinCulha 30 derece yarım saate attım ben bir şey olmadı bebek kıyafetleri daha fazla yıkanmaz zaten