BrcHmt SutlacimiYedimmiBen şuan 35+1 34+4 de 2140 gr 47.5 cm di. Cuma bakalım ne kadar diyecek doktor çok merak ediyorum. Gerçi önemli olan şuan suyunun bitmemesi 😞
ebrarecem Yaman02 bir hafta öncesi ani mide bulantısı ve ishal başlamıştı zaten bunlar doğum habercisi.
3MelekAnnesi3 maria12 38+5 de kucagıma almıştım 37 de 1 cm acıklıgım vardı amayinede gelmek bilmedi tansiyonum yüksek cıkınca riske atmadık suni ile basladı cok agrılı gecmedi 5 saat sonunda kucagıma aldım smdi sıra 2.de inşallah oda kolay bir dogum olur 😊
ebrarecem Yaman02 ağrı sancı ve lekelenmelere dikkat edin doğum hazırlık süreciniz başlamış olabilir.
Hande-- leylosule Bende siz gibi suniyi denemek.istiyorum ama etrafımdakiler açılma olmaz boşuna ağrı çekersin diyolar o yüzden korkuyorum
_Elifffffff_ 3441K o kadar kolaydiki rabbim yardım ediyor doğum haneye girdim 5 dakika sonra kızım oldu hastaneye gittiğimde kızımın bası gozukuyordu😂 şimdide 20+6 haftalik hamileyim inşallah buda kolay olur 🤲
3441K _Elifffffff_ maşaallah ne yaptınız da hastaneye gittiğinizde bebisin basi gozukuyordu😀🙈 var mi öneriniz bi yandan da cok korkuyorum 😏