Dorati Ugurlugizem aktarlardan falan bulamazsanoz benim elimde fazladan var istersenşz gönderirim ☺️ Karşılığında allah raZı olsun kolaylıklarla doğur inşallah diye dua edin o bana yeter 😍
Dilekkkk Ugurlugizem internetten bile sipariş verebiliyor sun Google yaz alışverişe tıkla bak birçok yerde var bende duydum ama tabi doğruluğunu bilemem
Alparslanaliannesi Bazı aktarlarda oluyor artık bulması daha kolay umreye giden yakınınız varsa istetin veya
Ugurlugizem Dorati canım benm vermış kadar oldun allah razı olsun genede ferah dogumların olsun bir avazda kurtul inşallah saglıkla arıyıcagım muhtemelen bulurum vermiş kadar oldun cok tesekkür ederim 🙏🏻😘♥️
8278 Bı cok aktarda var kolay bulursun da.Ya ben 39+4 um otu koydum suya haccan getırılmıs ustelık gercek ot . 4-5 gun fılan da oldu ama hala dogurmuyom sancım da yok. okudum ufledım hergunde ıcıyom 3yudum ,nıye dogurmuyom kı😟😞yurt dısındayım 42 haftadan once burda bısey yapmıyolar zaten Korkuyom valla.
Gokdem 8278 merhaba 🤗 onu doğurmak için degil dogumun başladıgında dogumu kolaylaştırmak için yapmalısın.
bademgozlu 8278 canım onu sancın başladığında yapacaktın. Açılmaların başlayınca. Ot açılıp genişledikçe Allah ın izniyle seninde rahmin açılıyor 😘