eda2242 EDA60 aynısını yaşadım hiç bir doğl sabun hiç bir işe yaramıyor laroche posay sivilce kiti kullandım sonrasındada büyük boy olarak aldım mis gibi oldu yüzüm tavsiye edebileceğim en güzel ürün gerçekten. sabun cildi maf ediyor açıkçası doktoruma kullandığım ürünü götürdüm kullanabilirsin bebeğe bir zararı olmaz dedi gerçekten düzelmesini istiyosan kullan derim 🤷
eda2242 EDA60 uzun bir süre değildi kullanım özenine bağlı bence ben çok dikkat ettim 1 aya cildim bebek gibi oldu hiç pişman olmadım gerçekten bi araştır eminim beğenirsin
riverandsun La roche posay in yüz temizleme jeli ve kremi var. Gayet etkili sivilce üzerinde. Bende pek çıkmaz ama cildim yağlı diye kullanıyorum. Arada çıktığında da hemen kurutup geçiriyor
yasemin333 Eda115354 tabiki de sorarak kullandım burda kullananlar görmüştüm sordum haftada iki kez kullanabilirsin hücre yenileyici özelliği var dedi ona göre kullandım.
Eda115354 yasemin333 hım anladım ben nette zararlı diye okumuştum onun için sordum doktorunuz en iyisini bilir tabi 🙃
escmrk EDA60 sorma benimde sadece adet döneminde bi iki sivilce çıkardı şimdi çene bölgemde alnımda sivilcelenme oldu ne yapsam baş edemedim
Doga-Deniz EDA60 benimde yanaklarım çok berbat oldu. Kırmızı kırmızı izli sivilceler çıktı. Keçi sütlü sabun kullanıyorum biraz renginde açılma, cildimde düzelme oldu. Doktor diğer yüz yıkama jeli falan önermiyor.
Birgul EDA60 Merhaba Annemiz, Forumumuzda, bahsi geçen marka vb. katalog markaları hakkında post açılmasına izin veremiyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Mutlu Forumlar💐