Ben bir kere kontrole gittim murat hocadan dilek hanıma gectim . Murat hoca bütün tahlillerimi yapmıştı dilek hocada gördü hatta kan değerlerimin cok güzel oldugunu söyledi fakat aynı kan örneklerini yeniden aldırdı 300 küsür lira sadece kan tahlillerine para vermiştim yine aynı parayı verdim kontrolde cok memnun kaldık tatlı dilli sevecen di özellikle sordum hocam ilk doğumum normaldi gecede gündüzde doğurursam siz geliyormusunuz dedim tabi tabi ben geliyorum dedi kontrolden iki gün sonra bir kanamam oldu akıllara zarar ayak bileklerime varana kadar o derece fışkırıyor akşam 6:30 du aradığımda hocam cok kötüyüm kanamam oluyor hastanedemisiniz dedim ben hastanede değilim siz hastaneye gidin ben yarın gelir bakarım dedi hocam dedim ben öyle nazlanacak biri değilim ayaklarıma fışkırıyor kan kaybı olacak diye korkuyorum nolur bi gelin bakın bu normal değil cocuk yaşamıyor belkide dedim bana been şimdii gelemeem dedi hastanede durdururlar bişey olmaz dedi tamam dedim kapattım ümit hastanesinde acil kadın doğumcu yok zaten acilde bişey yaptıkları yok beni hastanede öylece yatırtacaktı ayrıca telefonu kapattı ne aradı ne sordu cumartesi oldu insan bi sormazmı naptınız nasıl oldunuz gectiniz mi demez mi iyiki o gün onu dinleyip ümite gitmemişim şehir hastanesine gittim düşünün şehir hastanesinde bile beni görünce korktular hemen müdahale ettiler sabaha kadar basımda döndüler 4 gün hastanede yattım hastaneden cıktıgım gün biz senden çok korkmuştuk dediler çünkü şok gibi birşey gecirmişim damar yolumu buluyorlar fakat kan alamıyorlardı kan çıkmıyordu. o kadar kanamaya rağmen şükürler olsun ki bebeğime birşey olmamış. Dilek hanımı hiç kimseye önermiyorum allaha havale ediyorum özel diye bi dünya para veriyoruz bu kadar umursamazlık olamaz gecenin bi yarısı olur yada akşam gec olur anlarım belkide hastanedeydi insan bi gelmez mi yalvardım resmen hiç oralı bile olmadı aramadı bile plasenta previa varmış ayrıca onuda göremedi .