-bal05- Kızlar merhabalar günde bir kez cok yoğun akıntım geliyor sizce normal midir? 23 haftalık hamileyim sizlerdede oluyor mu
Kaderimm -bal05- Ben kendimi bildim bileli vardır gebeligimdede devam ediyor beyazımsı bı akıntı gün içinde sürekli iç çamaşırı değiştirin bu yüzden şimdiye kadarda bı sıkıntı çıkmadı şükür yinede doktoruna danis cnm
alimerve -bal05- bende 24 haftalık hamileyim bugün tetanoz için sağlık ocağına gittim hemşireye sordum hamilelikte akıntı çok normal artış olur dedi korkma yani canım
Deletedmom_5 -bal05- bu haftalarda akıntıda artış oluyor zaten ama rengi yeşil, koyu sarı, kırmızı, kahverengiyse yada kesik kesikse sıkıntılı bir durum var demektir. Beyaz veya açık sarıysa normaldir :)
NilayRuya -bal05- bende çok var ya birden geliyor yoğun şekilde sanki idrar kaçırmışım gibi 🙄 sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum . Günlük ped yaramıyor bana
-bal05- Kaderimm bendede oluyordu canım bu aralar afedersin ama balgam şeklinde geliyor günde bir kez resmen oyüzden tedirgin oldum
Feyzadmrl Bende 23 haftaligim ve asiri gelmeye baslayinca doktora sordum o da normal dedi fitil verdi hatta bu fitili kullanirkende akmaya devam edecek korkma dedi yani normalmis
Minnakkkk -bal05- bende 21 haftalığım geçen hafta suyum sızıyor sandım sürekli çamaşırım ıslaktı birden pat diye iniyordu alttan muayene ettiler acilde akıntım çok yoğunmuş o yüzdenmiş fitil verdi şuan onu kullanıyorum ama bu kez fitille beraber akıyor 😀
Esen3535 -bal05- canım beyaz Bi akıntı mı beyazsa benmde vardı doktor enfeksiyon olduğunu söyledi fitil verdi kullandım Şuan daha iyiyim çok azaldı
aysenunur NilayRuya sanki iç çamaşırıma şu dökülmüş gibi oluyo bazende akıntı gibi beyaz kremsi tarzı bazende sarı🙄 doktora bi kere sormuştum fitil vermişti