Gizem957 Vajina dan popoya olan kısmın yanması enfeksiyon dan mıdır idrar yaparken fln değil normal otururken uzanırken yanması
gamzeozer16 Gizem957 çokmu yanıyorki benimde bazen oluyor travazol diye bi krem var onu sürünce geciyor bana doktor vermisti bende evde bılunduruyorum malum bazen enfeksiyon oluyor mantar oluyor kaşıntıda geciriyor onu sürünce
elisamnlannesym Gizem957 hamile kaldığından beri benimde her ay oluyor tahlillerim temiz enfeksiyon da yok buyuk ihtimal usutmeden oluyo ama siz bı idrar kan tahlili yaptırın benimde normalde oluyordu idrar yaparken değil :)
gamzeozer16 Gizem957 enfeksiyon kaynaklı olabilir benimki genelde enfeksiyon kaynaklı oluyor mantara dönüstürmesin diyede hemen krem kullanıyorum bazende yanmayla birlikte aşırı kaşıntı olıyor doktora görün istersen krem verp seni rahatlatabilir krem
damlali Gizem957 bendede enfeksiyon çıktı fitil maxovül verdi doktora şimdi koydum cayır çayırı yakıyor bebek kasılmaları acaba bu engeksiypndanmı ya
Gizem957 elisamnlannesym ya bak şuan uzanıyorum yani oturma fln da değil ama çok afedersin vajina dan arkaya doğru olan kısım yanıyo sanki. Pişik olursun ya öyle yanıyo enfeksiyon mu başka bisey mi anlamadım ve çok korkuyorum sizde de mi öyle