SevgiSungur Akıntım oluyor ama bazen peçeteyle silerken de peçetede oluyor sıvı gibi birşey anlamıyorum normal akıntı mı acaba suyumla alakalı mı.pazartesi doktoruma sorucam ama burda anlayan vardır belki 🤔
Alinmavi SevgiSungur su gelmesi o sekilde olmaz akintidir o. Suyunuz geldiginde anlicaksiniz zaten. Ufak sizinti oluyorsa doktorunuz ultrasonda su azalmasindan anlar. Zaten artik her hafta gidersiniz takip eder suyunuzu hic endise etmeyin.
senaozkaymak SevgiSungur canım suyun geldiğinde anlarsın merak etme benimde çok akıntım oluyodu çamaşırımda ıslaklık çok oluyodu hep suyum geldi sanıyordum ta ki gerçekten suyum gelene kadar 😄 asla durdurulmuyor ve çeşme gibi akıyor
Fatosyb Suyun geldiği zaman istemsizce oluyor yani küçük tuvalet mı suyunun gelmesi mı anlayabilirsin suyun sızıntı şeklinde veya yoğun bir şekilde akar anlaşılabiliyor yani😊
Bernaaa Canım benim suyun olsa muhakkak farkedersin,bende takipteyim,çünkü şakır şakır gelmeyen su daha tehlikeli.akıntıyı farkedersin muhakkak daha koyu ve kilodu beyaz yapıyor biraz...sık sık kilodunu değiştirirsen daha iyi anlarsın....
Aydaozk Herkes suyunun geldiğini anlamış anam bi ben mi anlamamışım benim suyum baya azalmış doktor öyle dedi salı günü sezaryan olacam o yüzden