Saniss Glsm_94 4. Haftada öğrenmiş olsanız 1 hafta içinde 6 kilo almak imkansız ya tartıda bir problem var ben öyle düşündüm
Glsm_94 Saniss tabikı yarın hem tartılırım hemde kontrolum var doktorlada konusurum bakalım sorun bende mi tartıda mi 🤔
mrbryldz defnosunannesi_ kaçıncı aya kadar bu iştahsızlık kilo verme durumu normal acaba bende de çok bulantı var da bir yerden sonra beslenmem gerek düzgünce gibi hissediyorum artık ama olmuyor
defnosunannesi_ mrbryldz 4 e kadr normal dedi bana doktorum 5 ayda bazen haftada 3 veya 4 kilo bile alabilirsin dedi ama bilemiyorum benim yediğim çıkıyor kilo alacak gibi durmuyorum aslında kilo almaya müsait yapım 80 kiloyum ben
Kvsraykt Glsm_94 gebeliğin ilk dönemlerinde hormonlar vs vücut değişime uğruyor şişkinlik kabız ya da ishal adapte olmaya çalışıyor haftalık olarak tartılmaya devam edin mide bulantısı yoksa bol su için
Baobap Glsm_94 1 haftada 6 kilo almak bir insan için imkansız bir şey. Ölçümlerinizden biri yanlıştır. Bu haftalarda ödem falan da olmaz çünkü. Hata var tartıda.
Edali87 Glsm_94 hormonlar ve vücudunun suanki değişiminden olabilir canim tuz ve zararlı şeyleri tukrtmemeye çalış hamile olmasak maydanoz derdim ama sanırım riskli ilk zamanlar.