Senaa-5454 Burcu-2910 kredi ile mi alıyorsunuz canım satış bedeli bildirir satışı basvurda onun üzerinden hesaplanır birde döner sermaye ücreti var şehir olarak değişiyor hangi sehirdesiiniz bilmiyorum o yüzden miktar belirtemiyorum.
Senaa-5454 Burcu-2910 noterde değil tapuya imza atmaya gittinizde memur size söyler haciz var mı diye söylemezse söz sorun yinede
Senaa-5454 Burcu-2910 döner sermaye il il değişiyor o yüzden sordum satıcının tapuya bildirdiği bedel üzerinde hesaplıyor sistemimiz
Melek- Burcu-2910 350 binlik Eve 15 bin lira ödedik biz. Tapu masrafı az çıksın diye ev bedelini düşük gösteriyor çoğu insan, daha az ödüyor. Evin metre karesi ile pek ilgisi Yok Yani tutarla ilgili
kucuktosbik27 Burcu-2910 4 5 bin kenara koy canım. Muhitine metrekaresine göre fiyatlar değişiyor çünkü ama bunu sorup öğrenebilirsiniz illa net fiyat istiyorsanız
Samsunn55 Burcu-2910 evin rayiç bedelinin yüzde 2 sini hesapla üstüne de en fazla 500 tl döner sermaye ücreti ekle tapu masrafı ortaya çıkıyor canım. 450 veya 480 lerde bişeydi döner sermaye düz 500 dedim.