DilayyEcr Selamlar hanımlar, 23 haftalık hamileyim hiç durmayan bir bebegm vardı ama bugun hiç hareketini hissetmedim buna benzer bişey yaşıyan var mı
Uerdem DilayyEcr oluyor canım çok gezindiysen hissetmezsin bende 28 haftaligim bana da oluyor arada disari çıktığım günler bilhassa takip et tabi hiç hissetmezsen gidersin doktora
Taze_gebe DilayyEcr evet halay çekiyordu şimdi çok sakinleşti bu haftalarda dengesizlik oluyormuş güya 🤣 bi de diyet yapıyorum şeker yok ondan belki de
Nilaylks DilayyEcr bende bir iki gün önce yaşadım gün boyunca aşırı hareket eden bebeğim iki gün önce sabah hareket etti Sonra gece yatağa yatana kadar hareket etmedi sesimize falan tepki verdiğini düşünüyoruz konuştuk tatlı yedim meyvesuyu içtim bana mısın demedi gece yatınca az az bir saat içinde on hareket sayabildim zor bela ertesi gün yine hareketliydi ☺️
Elif5361 DilayyEcr İlk 18. Haftada hissettim 2 kez ondan sonra hissetmedim şuan 21 Haftadayız 2 gündür ara ara hissettim bu aralar çok normalmiş düzensiz olması 😊ama hissetmek çok güzel
DilayyEcr Yarın kontrolüm var bişey ögrenirsrm hu konuyla alakalı size de yazarım hanımlar teşekkür ederim ❤️😘
ecemmp- DilayyEcr mutlaka yaz canim cunku bende 22 haftaligim 4 gundur bebegimi hissediyordum bugun bir kere bile oynamadi bende cok telaslandim insallah nazlaniyorlardir