Semashbl icedearth duyulmamış isimler anlamları ne acaba diye düşündüm direk ☺️ ama çok benziyorlar seçemedim 😅
Semashbl icedearth aslında anlam olarak Aden en guzeliymiş ama diğerleri de güzel bence Arden yada Aren yine iki seçenek ama fikir olsun ☺️
icedearth zeynepbalci doktorum başından beri keloğlan diyor cinsiyet öğrenirken de keloğlan diye yazıp vermişti o gün bu gündür adı keloğlan kaldı 😁
Mlk8 icedearth aden isminin anlamı ve esmaul hüsnaya göre arastirirsaniz manası cok güzel.ben gecen dua ettim bana kizimin adını rüyamda göster allahim diye ve kızıma aden ismini koyuyordum😀 adn cennetinden türemiş bir isim
icedearth Mlk8 evet kuranı kerimde çok ayette geçiyor anlamı çok güzel benim de adımın anlamı cennet bahçesi aden o yüzden beni bi yakaladı 😄 sağlıkla gelsin prenses 🥰
Newmomm Ben de oğluma Arden ismini koyucam🤗 Birkaç anlamı var. Işıl ışıl parlayan,bolluk bereket, Allah’ın tarlası, adalet prensi, sabırlı isteksiz
Mlk8 gamzelinaz ya eşimle isim bulamiyorduk bir türlü bulduklarımizi da bi türlü sindiremedik.esimde Allah bize en hayırlı olan ismi göstersin inşallah dedi yani oyle özel bi dua degil ama isim koymak önemli bir konu olduğu icin allah katında fazla içimize dert oluyordu. O gece ben rüyamda gördüm aden diye sonra sabah kalktık esmaya göre anlamına falan baktık cok güzel de bir anlamı var.icten istedi demek ki esim ve kabul oldu sukur