CigdemSenol Brc35 Ben dogum yapalı 4 ay oldu. Kardeşimin eşi de 1 ay önce dogum yaptı. Kardeşim ve bir kişi daha refakatçi kaldi yanında. Ziyaretine de gittik.
CigdemSenol Brc35 Cok memnun kaldım. Asiri ilgililer ve temizler. Dedigim gibi doğumum da cok kolay gecti.
Brc35 CigdemSenol tesekkür ederim ben 2.5 yıl önce doğum yapmıstım cok memnunum ama eski ekip değişmiş burda yorumlar kotuydu sevindim tesekkürler
CigdemSenol Susamtanem2 Eşim doguma girmedi. Girebiliyor muydu sormadık açıkçası. Fotoğrafçı da hastane bünyesinde var ama ücretli.
eylmylk Busra030409 ben de öyle bekliyordum ama haftaya bi muayene edelim seni dedi😳 böyle kaldım ben de😂
Busra030409 CigdemSenol rahatsız ediyorum ama bi şey sormam lazım size. Ben mama almadım sütüm gelmezse hastane verir mi yoksa alıp mı gitmeliyim? Sizde nasıl olmuştu?
Tdof26 Busra030409 napıyosun canım yine ben 😂 seni gördükçe yazıyorum ne kadarlık oldun ne var ne yok
CigdemSenol Busra030409 Canim benim bebegimi dogumhaneden kuvoze aldıkları için inan bilgim yok. Sen yine de yanında bulundur istersen.
Busra030409 Tdof26 iyi yaptın 😅 35 olcam iki gün sonra. Pazartesi de randevum var. Şimdilik bi sıkıntı yok ağırlaşmam dışında :) Sen kaç oldun nasıl gidiyo
Civcikveannesi Aksoymm Ege Yaşam hastanesine gidiyorum doktorum İpek hanım çok memnunun. Muayene 100₺ doğum 3200 epiduralli olursa 3500 dediler