Bircen_12 13.haftaya giriyorum bulantılarım geçmiyor doktor prillam yazmıştı ama artık çok etki etmiyor sanki birde bende çok uyku halsizlik yaptı😔 hiç birşey yiyemiyorum biraz stresliyim Alakası var mı acaba bile var mı?
Minikmucizembenimmm Bircen_12 aynı haftalardayız prilamı 4 e çıkardı doktor sabah kusmalarım hala bitmedi
AysDemir Bircen_12 Zofer dene canım. Ben bütün bulantı haplarını denedim tek Zofer çare oldu.Doktoruna danış zoferi
Haticeerez Bircen_12 bende öyleydim kesinlikle zofer kullanın ben prilamda günde 3 tane içtiğim oluyordu ama kesmiyordu zofer içmeye başladım sadece günde 1 tane hemen kesiyor
Bircen_12 Minikmucizembenimmm ayy😔ben sabah kusuyordum şimdi akşama döndü yemek yediğim gibi içim bulaniyor 😥
balarisi06 Bircen_12 benimde sabah bulantım bir kaç gündür geçmeye ikindi yada akşama doğru olmaya başladı çözüm yolu bulunca yazın buraya lütfen bide iştahsızlık oluyor mu bulantı artınca 🙄
Haticeerez Bircen_12 azalmaya başladığı zaman hapı yarim da içebilirsiniz yine faydası oluyor malum çok pahalı 😂