surass Kızlar ben doğumdan sonra pratik olsun diye buzluğa bişeyler yapıp koymak istiyorum. Aklıma gelenler sarma, sigara böreği, köfte. Başka fikri olan var mı? Paylaşırsanız çok sevinirim 🙏
Gizemeymen surass içli köfte poğaça karniyariklik patlıcan kizart domates biber küp küp dogra koy kemik suyu tavuk suyu koy
surass Senayyalcin börek mutlaka olucaklardan zaten 👍 25 gün kadar vaktimiz var bizim. Ne yaparsak artık 🤷🏻♀️
Sadu44 Mantı ve içli köfte börek kek kurabiye köfte benim atacaklarım. Bu arada mantı ev yapımı sipariş ediyorum yapacak kadar halimde marifetimde yok malesef
Sadu44 surass iyi sarılırsa tadında birşey olmuyor hatta starbucks kurabiyesini yapın buzlukta hamur olarak aylarca kalabiliyor çıkarıp buzlu dilimleyip fırına atın müthiş oluyor çok da pratik
Alize1 surass harcı ni da kişiyi buzluğa atabilirsiniz ikisinin de buzu açılınca içine koyar pişirirsiniz çok pratik oluyot bn öyle yapıyorum
Buketkucuk surass bende yapmayı düşünüyorum burada bekleyip fikir alayım🤭 Mantı, kıyma, et, sarma, sigara böreği, taze fasulye, barbunya, kuru fasulye, patlıcan kabak kızartma, bezelye, hazır pizza, ekmek, poğaça bu tür şeyleri konulabilir sanırım🙈
Buketkucuk surass nasipse 40 günümüz kaldı🙏🏼🥰 Annem 1 hafta sonra gelecek nasipse bebeğin kırkına kadar kalmak için, o zaman başlayacağız yapmaya🙈
surass Buketkucuk benim annemde gelicek doğuma yakın ama ben şuan vaktim varken biraz da olsa yapabildiğim kadar yapiyim diyorum. Büyük kolaylık olur bize 🥰
mavibahar surass biber dolması, haşlanmış kuru fasulye ve nohut, kuru kıyma, ayrıca kıymayı kendim yapıp şekil verip köfte olarak koyuyorum buzluğa.
minikfare1 surass mantı, içli köfte, 3 ayrı çeşit börek, köfte, yaprak ve lahana sarma, ekmek, karnıyarık. erik, vişne, çilek sularını kaynatıp içmek için bunlar benim buzluğumda şu an hazır olanlar 🌸