Yusufnurdansulan Kizlar iyi bayramlar sizden akil almak icin yaziyorum.bnm 3 u gebeligim 15 haftalik gebeyim ben ikili tarama yaptirmadim istemedim uclu de yaptirmak istemiyorum ama doktorum yaptir diyo elimizde birtane tarama testi olsun diyo ama bu testlerin yanilma payi cok var ya yanliklik olursa ben hamileligimi uzuntu ile sikinti ile gecirmek istemiyorum tabiki aldirmam mevlqm.ne verirse kabulum iki oglumdada yaptirmamistim ama simdi vok kararsizim ne yapavagimi bilmiyorum bqna bi yardim edin
Mervezngn Yusufnurdansulan bende istemiyodum doktor yaptır dedi diye 2li tarama yaptırdım cok şükür temiz çıkınca başka test istemedi
istanbulluanne Yusufnurdansulan Canim bende 15 haftalık hamileyim ikili tarama yaptrdm bana hiç sormadi zten yapiyorz dedi şükür temiz çıktı. 3lu yaparmi bilmiyorm temmuzda randevum ama yaptiririm heralde.
Furkan35 Yusufnurdansulan aldırmayacaksınız neden yaptırasınız ki? Ben de yaptırmadım hiçbirini. Zaten ultrasondan burun kemiğine bakmıştır. Dönem sendromlu olup olmadığına bakmak için
Epelinkiran Onun yerine 20. Haftada detaylı ultrason yaptırın daha iyi dediğiniz gibi üçlünün yanılma payı yüksel. Ben ikili yaptırdım temiz çıkınca doktorum üçlüye gerel yok ama detaylı ultrasona gir mutlaka dedi