Findikinannesi Gebelik de yeşil çay içen ve yeşillik tüketen var mı? Özellikle maydanoz düsük yaptiriyor diye duymuştum
Dilek0809 Findikinannesi yeşil çay önerilmiyor zaten hevesle içtiğim bi şey değildi hiç içmedim ama maydanoz yani demetlerce yiyecek halimiz yok o yüzden ben tüketiyorum salatada vs ama suyu kesinlikle yasak
Sermec27 Findikinannesi 26+5 haftalık hamıleyım en basından beri yedim maydonoz günde 3 dal yiyorum sabahları herhangi bir sorunla karşılaşmadım 🥰
BirMuallime Findikinannesi yeşil çay hakkında bilgim yok ama maydonoz u detoks olarak tüketmediğiniz sürece sıkıntı yok.idrar söktürücü özelliği olduğu için zarar veriyormuş onun dışında salata da ya da kahvaltıda az az tüketmekten zarar gelmez her şeyin fazlası zarar zaten
Findikinannesi Dilek0809 yeşillik kahvaltıda cok güzel oluyor maydanoz taze nane falan cok severim ama bisey olur diye yemedim hic ama canim istiyor artik
Lulemom Bitki çayı hiç içmedim ama doktorum oturup 1 çuval maydonoz yemezsin heralde diye benle dalga geçmişti 😄 kahvaltıda yiyorum limon sıkıp. Gün içinde denk geldiği şeylerde oluyo. Salata gibi falan. Bi sorun yok yani abartmazsan.
Findikinannesi Sermec27 benim de canim cok istiyor 30 haftaligim sabahlari maydanoz taze nane cok severim
Dilek0809 Findikinannesi az az yemenizde bir şey olacağını düşünmüyorum diyetisyen birini takip ediyorum hamileliği boyunca tabaklarında hep vardı hep soruluyordu yasak değil mi diye beş Demet yemiyorum diyordu gerçekten de öyle bir kaç daldan bir şey olmaz
papatyaanneee Findikinannesi Benim doktorum yeşil çay içmeme izin vermişti. Ben hamilelikte önce çok içerdim hamile kalınca günlük 1 bardak içiyorum ve yeşillik çok tüketirim çok severim bence sorun olmaz doktorunuza danışın yinede 😊
milena11 Findikinannesi yeşilçay ve maydonoz ödem söktğrücü olduğu için düşük tehditi riski var. Ama maydonoz öle yemeğe salataya koyduğu çmuz üç beş yaprak değil. Bazı insanlar maydonozu kaynatıp içiyor yada maydonozu suya koyuyor bu riskli
Findikinannesi milena11 evet öyle sıkıntı ben evlenmeden önce sapını kaynatır icerdim cok güzel söktürürdü doğumdan sonra da yine yapmayi düşünüyorum
Busehnm Findikinannesi yesil cay ve maydanoz suyu önerillmiyor, ama maydanoz yemekte bir sakınca olduğunu duymamıştım ben sabahları illaki maydanoz dereotu yiyorum
Mel1na Findikinannesi maydanoz ben cok yedim hicbir sorun yasamadim sadece ilk aylarda kanamam olmusdu oda ilac kullandim gecti maydanozla alakasi oldugunu sanmiyorum🙄