Izm123 Arkadaslar cinsiyet öğrenmek için ozele gidicem siz hangi hastane hangi dr u tavsiye edersiniz ilgilenen?? Izmirde
znurstnKaraca Izm123 özel egepole gidiyorum doktorum Onur bey, tavsiye ederim 30.haftamdayım memnunum canım
Fatmasp Izm123 Eğer tek seferlikse Süheyla Topaloğlu hemen söylüyor görürse 😊 ve ayrıntılı ultrasonla bakıyor haftası kaç olursa olsun :)
Savciergoc Izm123 canım bende Çınarlı kadın Doğum Aslı hanıma gidiyorum 36.haftamızdayız çok memnunum ücreti de 80 tl tavsiye ederim 👍
Izm123 znurstnKaraca cok yoğun oluyor drlar ilgileniyomus diye duydum cinsiyet için gidicem ya detayli bakarmi
znurstnKaraca Izm123 yoğunlar ama randevu alınca sıkıntı olmuyor tabi herşeyine bakıyorlar kaç haftalık olduğunuzda önemli cinsiyet için
YelizahinAksoy Kenanizm18 muayene ve dogum ucreti ne kadar cnm ben ozel izmire gidiyordum ama bi sorun yasadim ve doktor ariyorum suan 32haftadayiz 😥
Kenanizm18 YelizahinAksoy muayene 81.5 tl dogum foto, oda süsleme, ilk muayene, epidural, anestezi dahil 2.600 canım. Yılbasında zam gelcek ama o zamana biz dogurmuş oluruz 🙈 gecmiş olsun bu arada 💙