svdmm16 Kızlar burda doğum yaklasınca hurma yiyenleri gördüm ben daha 21 haftalığım ama günde 3-4 tane yiyorum Bu aralar cok canım cekiyor. Erken doğuma sebep olur mu sizce
Zhrnc svdmm16 yenmemesi gerek aslında çok cok canin isterse incir vs ye canim Bilmiyorum ama bende yiyordum annem cok kızmıştı 😬😬
yasemin333 svdmm16 36 haftalığım hamileliğimin başından beri hep yedim günde 1-2 tane başlarda düşük riski falan yoksa 1-2 tane yemekte sakınca yokmuş.Çok şükür hiçbir sıkıntı da olmadı.
Alyaesmaa svdmm16 Hurma açılma yapıyor doğumu koşaylaştırıyor bazen canımız çeksede yemememiz gereken şeyler çok şey var dikkat etmemiz lazım😊
Mdnyldz Bende zaman zaman tüketiyorum bi sakincasini görmedim abartmamak sarti ile sorun olacaini sanmıyorum suan 29+3 üz.
Emel38 svdmm16 bilmeden 15.haftada yedim 5-6 tane kemiklerim erken açıldı..29.haftadayim erken doğum riskim var progestan fitil kullanıyorum
Evinongann svdmm16 bir sorun olmaz allahın izniyle, bende ilk haftalarımdan itibaren yiyiyorum günde 6 7 tane hemen hemen hemde, 36 haftaligim çok şükür şimdiye kadar bir sıkıntı çıkmadı bugünde randevum vardı erken doğumla ilgi bir risk görmedi doktorum
yasemin333 Evinongann 33-34 haftalarda hazırlıklarımızı bitirdik doğum da nisan 15 gibi sezaryen inşallah henüz tam gününü almadık memlekette doğum yapacağım hafta sonu gidip pazartesi günümüzü alacağız inşallah 🤲🏻Siz ne durumdasınız ne zaman doğum🤗
Evinongann yasemin333 benimde 26 nisan görünüyor zamanında gelirse şayet, bende bu pazar günü tam anlamıyla bitirdim hazırlığımı çantamı falan hazırladım çok şükür ki
Lulemom Haftadan beri 2-3 tane yiyorum sağlıklı diye. 19. Haftadayım bi sıkıntı yaşamadım. Abartılmadığı sürece hiç bişiyin riskli olduğunu düşünmüyorum. Doktorumda aynı şeyi söylüyo zaten.
Ays0 Ben de yiyorum özellikle bir dönem aşırı canım istediydi ve bu açılma olayını da duymamıştım baya baya yedim. Şuanda hala canım isterse günde 2 3 tane en fazla olacak şekilde yiyorum.
Basakgul svdmm16 Ben de 2-3 tane yiyorum hurmayı da oldum olası çok sebeiöu.24deyim bir sakıncasını görmedim
minikfare1 svdmm16 kiloyla yemezsen bişey olmaz demişti doktorum 😂 olsa bana olurdu ayrıca çok yedim ve yiyorum 38. Hafta normalde doğumu kolaylaştırdın diye yeniyor ama birçok insanda fayda dahi etmiyor bende olduğu gibi 🤓
Arlex svdmm16 Bana sağlık ocağında hurma yeme demişlerdi. Hurmayı doğumu geciken hamilelere öneriyorlarmış son haftalarda
Muhammedinannesi_ svdmm16 Doktoruma sormuştum. O da bana günde en fazla 3 tane demişti ben ona rağmen 1 2 yiyorum
Mom2525 svdmm16 bu konuda doktor Kağan Kocatepenin YouTube videoları var araştırıp dinlemenizi tavsiye ederim