Oziinn Geçen hafta kesem 6+2yken 19mmdi bu hafta 6+5 oldu 2.22cm dedi doktor bir hafta da günü 3gün artmış bi sıkıntı var mıdır acaba kese boyutu iyi ama bebeği göremiyorum dedi
Mavi34 Oziinn karin dan mi baktılar. Ben dün 6+5de karin dan bastırdım devlette kese bebekte göründü ama ölçü olarak baya küçük demişti ve kalp atışı duymamıştı. Bugün özelde bakıldınerdeyse 2 katına yakın ölçtü ve kalp atışında duyduk
Ilkayy Oziinn ben kese ölçümü hatırlamıyorum ama 6+1 de hem bebeği gördük hemde kalp atışını duyduk ama herkesin değişe biliyor
Oziinn Mavi34 yok canım vajinadan baktılar haftanın bi haftada 3gün ilerlemesi bi garip geldi göremedi bebeği normalde adet günüme göre 8hfta 2günlük olmam gerekti
Mavi34 Oziinn 8 haftaliksan çok rahat görünmeliydi muhtemel geç döllenme olmuştur. Umarım sağlıkla ilerler canim.kese ölçüsünden hic anlamiyorum
Elfelf475 Oziinn bana da öyle oldu 6 ve 7 de 3 gun geri göründü şimdi 9 dayım tam gününü tutuyor dedi her bebek aynı büyümüyor olabilir belki de
melikeeley Selam arkadaslar pazartesi baktirdigimda 5 mm idi kese 10 gün sonra bebek görünür dedi 5+5di
Esra1139 Oziinn kan takibini yaptır dedikleri gibi boşsada çok üzücü evet ama sakın isyan etme illa ki olacak neyin bizim için ne zaman hayırlı olduğunu ancak Allah bilebilir
Oziinn melikeeley ilk gebeliğimde yapmıştı onu canım hep 2 katına çıktı kese göründüğünde bozuk demişti kürtaj olur bu gebeliğin sonu dedi bu gebeliğimde bi keseye bakalım güzelse yapmayız kan testi dedi kese gayet iyi diyo yuvarlak diyo ama işte allahım
Elfelf475 Oziinn korkmayın dua edin ben bunun üstüne kanama yaşadım o sırada ben korkarken o büyümüş bile 😊 sağlıkla mutlulukla büyütürüz inşallah 🌸