Donebaris Kizlar normal dogumda doguma giderkn normal kiyafetlemi giduyoz yoksa hastane amaliyat kiyaftimi giydiriyo merak ettim
NAZ2333 Donebaris canm ben ilk dogumumu devlette yaptim ustumde gecelik tarzi bi elbise vardi tek elbise baska bisey yoktu ama ozelde nasil bilmiyorm bunda da devlete gidiyorm yine o tarz bisy alirim yanima rahat oluyo emzirme geceligi falan aldim pijama takimi norml dogum olacagi icin baya lazim oluyo ilk dogumumdan billiyorm
Hilal2205 Ben ilk doğumumda kendi kıyafetlerimle yaptım hatta elbise tarzı gecelik olmadığı için çok pişmandım perişan oldum resmen 🙄 şimdi nasıl olur bilmiyorum ben önlemimi aldım bukez olmadı gebeliğimi giyer giderim 😂
Vuslat23 Ben elbıse tarzı gecelıkle gırdım dogurdum yıne onunla eve dönup evde pıjama takımımı gıydım
Motherhoodie Donebaris elbise tarzı çünkü muayene daha kolay oluyor ben ikisinden de götürmüştüm hemşire elbise olanı giy dedi
NAZ2333 Donebaris gecelik daha rahat cunku dogumdan sonra muayeneye geliyolar ya tabii normal dogum olunca hemen geceligi cekiyolar yukari ama obur turlu pijama cikar giy ben cok zorlanmistim dikisim coktu. O yuzden muayeneler bitene kadar gecelik sonra pijama takimi