fatmArslan06 Kızlar bebeğimi hissedemiyorum 21 haftalık oldum hala geçen hafta da 1 falan anca bazen oda yok benimle dalga geçiyor beni panik ediyor bu poncikom cinsiyetimiz erkek ve kiloluyum ondan olabilir miyim 87 88 kiloyum
bus91 fatmArslan06 daha cok erken canım o hissettıgın senın gazın bıle olabılır panık yapma ılk gebelıkte bıde kiloda varsa 24 25 buluyor ben o ara hıssettım benım de karın cevrem yağlıymış doktor ondam demıstı
Minikoocum fatmArslan06 aynen canm merak etme benn 24 ten sonra.anca his ettim kilo olunca.ic karin.genis oluyormuş malafes bende 90 falandim doktor gayet hareketli.sen iç karnın geniş kilodan his etmiyorsun.dedi
tanya25 fatmArslan06 canım hissedip hissetmeme durumu annenin karın bölgesinde ki yağ ve kas dokusuyla ilgiliymiş :) bende bazen hissediyorum bazen hissetmiyorum normalmiş :)
pinar92_ fatmArslan06 biz 28 olacağız 2 gün sonra hala düzenli değil hareketler bazen hissediyorum bazen hissetmiyorum🤷🏻♀️
karanim24 fatmArslan06 kiloyla alakası yok benimde kilom vardı ama 17. Haftada falan hidsetmiştim ilk. Kişiden kişiye değişiyor
fatmArslan06 karanim24 ben 9 haftadan hissettim ona kaldıysa seyrime şeklin de yani düzene ne zaman giricek onu sormak istedim hafta 2 kere falan hissediyorum net
gulsahalp fatmArslan06 bizde 20 haftalık olduk hissetmiyorum tabi ki hissedicez merak etme 😌🥰😘 minik bir tekme hissettim daha bekliyorum heralde 23 24 ü bulacak belirgin bir şekilde 🌼