Gururunannesi Buseninannesi_21 rabbim kimseyi çocuksuz bırakmasın herkesin muradını yerine getirsin sizleride inşallah kişinin adı nida eklediniz kardesim
Gururunannesi ozlmm123 Allah bu mübarek günde sizide darda bırakmasin inşallah . Kişinin adı Nihayet kaya eklerseniz sevinirim
ozlmm123 Gururunannesi ekledim canim merak etme bende 6 yıl bekledim yolunu bu hasretin ne demekoldugunu çok iyi bilirim
Gururunannesi Seda-34 teşekkürler Allah razı olsun kardeşim kişinin adı Nihayet kaya eklerseniz sevinirim
Gururunannesi Melek2654 Rabbim evlatlarınizi koruusun kişinin adninida eklediniz inşallah kardeşim adı Nihayet kaya
Gururunannesi Emmeal Allah sizi darda bırakmasin inşallah Allah gönlüne göre versin canım kardeşim kişinin adı Nihayet kaya eklerseniz sevinirim
Gururunannesi Ayfere cümlemizi güldürsün okuyan el açan elinize kurbaj Allah razı olsun kardeşim kişinin adı Nihayet kaya eklerseniz sevinirim Allah razı olsun
Gururunannesi Sevcannn10 Allah bin kere razı olsun kardeşim kişinin adı Nihayet kaya eklerseniz sevinirim
Melek2654 Gururunannesi Gururunannesi amin inşallah benim bebeğime de bugün doktor kafa çevresi 2 hafta geriden geliyor dedi inşallah sağlıkla gelir 🙏🏻