mineu8 Hanife_ikranuR icine koyacaklarimi ayirdim koydum ama henuz yikayip utulemedim ben de 33.haftamdayim onumuzdeki hafta kontrolden sonra hazirlarim heralde 😊
Hanife_ikranuR ug_fa-3diplomalianne bende öyle düşünüyorum bu hafta kontrolüm var hastaneden gelince yıkayın utuleyim hazırlayın diyorum belim ağrımaya başladı
ug_fa-3diplomalianne Hanife_ikranuR aynen canım artık ağırlaşıyoruz ertelemektense erkenden hazırlamak en iyisi
Guzel_anne Hanife_ikranuR yok canım ikinci hastane çıkışını yeni sipariş verdim göğüs ucu kremi , humana çayı sipariş verdim bide iç çamaşırı alcam bu hafta hazırlıcam inşallah 😊
Hanife_ikranuR Guzel_anne benimde ikinci bende sadece emzirme minderi alicam herşey ablasindan var heleki 😊
Hanife_ikranuR Guzel_anne banada giysiye vereceğin parayı başka bisiyini al diyen çok oldu diyolar yani
Merinosunannesii Hanife_ikranuR 35 olduk hala hazır değil bel sırt bacak ayak ağrılarım kasık batmalarım arttı artık zorda olsa yapcaz mecbur😂
Sulleersoy Merinosunannesii aynı durumdayım hepsi bende de var 33+4 olduk herşeyi yıkadım ütüledim ama çantayı bir türlü hazırlayamadım
NilayRuya Hanife_ikranuR ben 31 haftalığım hastaneye gotureceklerimi ve birçok kıyafeti yıkayıp utuledim bu hafta çantamı hazır edeceğim inşallah ne olur ne olmaz köşe de dursun
Merinosunannesii Sulleersoy basit gibi duruyor da zor iş gerçekten Allah tan fermuarlı posetlere hazırladım çamasır sepetine doldurdum şimdilik Bi bavula koyması kaldı üzerine de işte ıvır zıvır birşeyler eklicem rulo tuvalet kağıdı kücük havlu gibi