Arifcaninannesi Kızlar konuyla alakasız 😂 Elmalı kurabiye hamurunun birbirinin tutması için ne yapmak lazım hamurum tutmadı 🙄
Anneyimm2 Arifcaninannesi o kurabiye bende topluyamıyorum hamurunu benimde olmuyor bende hazır alıp yiyorum napım 😄
Demir50 bus91 ilk defa böyle bi yorum yaptim mide bulantısı çok ve yardim alabileceğim kimsem yok gurbetteyim sizde biraz anlayışlı olsnaiz burasi hamileler icin bilgi yeri ya hani
Ahsenleyl bus91 off ölürler duyar kasmasalar,sanki tv açıp izlemiyor ya da sosyal medya kullanmıyorlar ya
Arifcaninannesi Demir50 Sende her gördüğün posta girme hamile olarak zaten yazıyorum zor bişey deil kalk yap😂
Cigdemss Arifcaninannesi yumurta ekleyin hamur katı ve kısır gibi un ıfak dağılıyorsa ellerinizi soğuk ıslatıp yavaş yavaş yapıştırmayı deneyin
MomHero2 Arifcaninannesi yıllardır yaparım hiç sıvı yağ koymadım margarin veya tereyağı yeterli geliyor belki de ondan toparlanmamış olabilir
Denizcyc Ben nefis yemek tariflerini videosundan yapıyorum tutuyo. Bundan sonra o tarife bakın bi isterseniz. Bu sayfadan yapıp sorun yaşadığım bir tarif olmadı
Ladybird25 Arifcaninannesi biraz yoğurt veya sıvı yağ ekleyebilirsin canım Ben Elmalı kurabiye yaparken önce yağ ve unu birbirine yedirip ondan sonra yumurta yoğurt nişasta vs ekliyorum herkes severek yer kurabiyelerimi