Mutlu_anne55 pink_dream25 Benim ilk gebeligimde tam kasikalrimdamiydi hatırlayamıyorum şuan 6 yıl öncesi ama şunu net hatırlıyorum karın bolgeme bakardı suan migdemin üzerinde göğüs altimdan biraz daha aşağıya bakıyor.yukarida hep
Ozlem23 Mutlu_anne55 benim doktorum bı sorun olduğunu düşünmedi sadece daha çabuk doyarsin dedi bir iki lokmadan doyarmisim benimki uzunlamasına duruyodu ayaklari genital bölgemin orda kafası yukardaydi
Ozatesaysenur 31+5 deyim 11 kg almışım 🙈 ikinci gebeliğim ama enteresan bir şekilde kendi kıyafetlerimi giymeye devam ediyorum 🐥
marininannesi pink_dream25 merhaba bende 17 deyim. 2 kilo verdim 2 kilo aldım başladığım kilodayım. Ama hiç göbeğim yok sizin göbeğiniz çıktı mı ?
pink_dream25 Emine2134 canım bende senin gibiyim bianda aldım sonra yavaşladı büyük ihtimalle sende öyle olcaksın
Zeynepturkman pink_dream25 ben çok zayıf hamile kaldım 43.700 düm öğrendiğimde hamileliğimi ve sigara kullanıyordum .26.haftama kadar 14 kilo almıstım sonra doktorum diyet verdi zayıfsın ama yinede bu kadar kilo alman iyi değil dedi sonra dikkat ettim suan 33.haftadayım 1 kilo daha altım totalde 15 kilo suan
korkmazkubra pink_dream25 neden öyle dediniz ki alanlar kadar vallahi bedenlerde var 🤦♀️🤣 gelişimimiz de çok güzel gidiyor
Zeynepturkman pink_dream25 öyle liste değil beyaz ekmek makarna tatlı pirinç tüketimi kestik ama arada kaçamak yaptım🙈